Responsiivisten mainosten muuntaminen responsiivisiksi Display-mainoksiksi

Google Display ‑verkoston oletusmainostyyppinä käytetään jatkossa Responsiivisten mainosten sijaan Responsiivisia Display-mainoksia. Niitä voi käyttää sekä Vakiotyyppisissä Display-kampanjoissa että Älykkäissä Display-kampanjoissa. Lue lisää responsiivisen Display-mainoksen luomisesta.

About responsive display ads

Kun Responsiiviset Display-mainokset otetaan käyttöön, nykyisille mainostyypeille tapahtuu näin:

Tilanteet Selitys
Mainokset, jotka näkyvät ja joita voi muokata

Responsiiviset Display-mainokset ja kuvamainokset näkyvät jatkossakin, ja voit luoda ja muokata niitä tavalliseen tapaan.

Mainokset, jotka päivittyvät muokkaamisen yhteydessä

Responsiiviset mainokset näkyvät tavalliseen tapaan, mutta muokkaamisen yhteydessä ne päivitetään automaattisesti Responsiivisiksi Display-mainoksiksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Muista, että Responsiivisia mainoksia ei voi enää luoda.

Mainokset, jotka näkyvät mutta joita ei voi muokata

Mainosgallerian mainoksesi näkyvät edelleen, mutta et voi muokata niitä etkä luoda uusia Mainosgallerian mainoksia.

Mainokset, jotka eivät näy ja joita ei voi muokata Emme enää tue tätä mainostyyppiä. Mainokset eivät näy, niitä ei voi muokata, eikä uusia mainoksia voi luoda.
Huom. Jos käytät dynaamisia mainoksia, voit edelleen luoda responsiivisia Display-mainoksia, joihin liitetään syöte. Voit myös ladata dynaamisia HTML5-mainoksia.