Responsive displayannoncer erstatter responsive annoncer som standardannoncetypen

Responsive displayannoncer erstatter responsive annoncer som standardannoncetypen til Google Displaynetværket. De kan bruges i almindelige displaykampagner samt i Smart-displaykampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en responsiv displayannonce

About responsive display ads

Med indførelsen af responsive displayannoncer kan du opleve følgende scenarier med hensyn til dine aktuelt benyttede annoncetyper:

Scenarier Forklaring
Annoncer, der kører og kan redigeres

Responsive displayannoncer og billedannoncer kører fortsat, og du kan oprette og redigere dem som normalt.

Annoncer, der migreres ved redigering

Dine responsive annoncer kører som normalt, men hvis du redigerer dem, migreres de automatisk til responsive displayannoncer. Du behøver ikke foretage dig noget i denne forbindelse.

Husk! Responsive annoncer kan ikke længere oprettes.

Annoncer, der kører, men ikke kan redigeres

Dine annoncer i Annoncegalleriet kører fortsat. Du kan dog ikke redigere eller oprette nye annoncer i Annoncegalleriet.

Annoncer, der ikke kører og ikke kan redigeres Vi understøtter ikke længere annoncetypen. Annoncer af denne type kører ikke, og du kan ikke redigere annoncerne eller oprette nye.
Bemærk! Når det gælder dynamiske annoncer, kan du stadig oprette responsive displayannoncer med et feed tilknyttet. Du kan også uploade dynamiske HTML5-annoncer.