Transició dels anuncis responsius als anuncis de display responsius

Els anuncis de display responsius substitueixen els anuncis responsius com a tipus d'anunci predeterminat de la Xarxa de Display de Google. Es poden fer servir a les campanyes estàndard de display, així com a les campanyes intel·ligents de display. Més informació sobre com es pot crear un anunci de display responsiu

About responsive display ads

Arran de la introducció dels anuncis de display responsius, és possible que us trobeu amb els casos següents en relació amb els tipus d'anuncis que teniu:

Casos Explicació
Anuncis que es publiquen i es poden editar

Els anuncis de display responsius i els d'imatge es continuaran publicant i els podeu crear i editar com de costum.

Anuncis dels quals es fa la migració quan s'editen

Els anuncis responsius es continuaran publicant com de costum, però, si els editeu, se'n farà la migració automàticament a anuncis de display responsius. No cal que feu res.

Recordeu que ja no es poden crear anuncis responsius.

Anuncis que es publiquen però no es poden editar

Els anuncis de galeria d'anuncis es continuaran publicant i difonent, però no podeu editar-los ni crear-ne més.

Anuncis que no es publiquen i no es poden editar Ja no admetem el tipus d'anunci en qüestió. Els anuncis no es publicaran i no podreu editar-los ni crear-ne més.
Nota: pel que fa als anuncis dinàmics, encara podeu crear anuncis de display responsius, amb un feed adjunt. També podeu penjar anuncis HTML5 dinàmics.