Sådan bliver du Google Partner eller Premier Partner

Når din virksomhed har tilmeldt sig Google Partners-programmet, kan den opbygge et tættere partnerskab ved at blive Google-partner.
Hvis din virksomhed bliver Google-partner, betyder det, at den bliver anerkendt for at maksimere sine kunders succes med kampagner, skabe vækst for kunderne ved at administrere deres kampagner og vise kompetencer og ekspertise inden for Google Ads ved hjælp af certificeringer. Som Google-partner får din virksomhed adgang til et bredere udvalg af fordele, bl.a. muligheden for at vise Google Partner-badget på virksomhedens website og i dens marketingmateriale.

I denne artikel kan du se kravene til at blive Google-partner eller Premier Partner. Få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Google Partner-status

Sådan bliver du Google-partner

Kravene er inddelt i tre kategorier: Effektivitet, forbrug og certificeringer. Kravene til Google Partner-badget tjekkes på daglig basis. Kravene og grænserne for hver enkelt kategori er beskrevet i nedenstående tabel.

Effektivitet

Effektivitetskravet er med til at sikre, at du effektivt kan oprette og optimere kørsel af Google Ads-kampagner for at opnå de bedste resultater for dine kunder.

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have et optimeringsresultat på 70 % – du har kontrollen med mulighed for at anvende eller afvise anbefalinger ud fra dine vurderinger og dine kunders mål.

Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

Udgift Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal have annonceudgifter på 10.000 USD i løbet af 90 dage på alle dine managerstyrede konti.
Certificering

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have 50 % af dine Account Strategists certificeret i Google Ads (grænse på 100 brugere) med mindst én certificering i hvert produktområde med kampagneforbrug på mindst 500 USD på 90 dage (f.eks. søge-, display-, video-, Shopping- eller appkampagner).

Account Strategists er ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed der er Account Strategists, og som bør blive certificeret baseret på deres daglige arbejde. Du kan gøre det ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen.

Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer, at dine certificeringer tæller med i certificeringskravene

Sådan bliver du Premier Partner

For at opnå status som Premier-partner* skal man opfylde partnerkravene, og ens virksomhed skal ligge inden for de øverste 3 % af de deltagende virksomheder i det aktuelle land (dette afgøres en gang om året).

Hvorvidt en virksomhed ligger inden for de øverste 3 %, fastlægges ud fra en række forskellige faktorer, heriblandt, men ikke begrænset til, følgende:

1. Vækst mht. nuværende kunder: Partnerens evne til at opnå vækst mht. nuværende kunder målt ud fra stigning i annonceudgifter fra år til år og nye Google Ads-kunders annonceudgifter.
  2. Vækst mht. nye kunder: Partnerens evne til at anskaffe nye kunder målt ud fra stigning i annonceudgifter fra år til år og nuværende Google Ads-kunders annonceudgifter.
  3. Kundefastholdelse: Evnen til at fastholde kunder målt ud fra antal fastholdte kunder, som administreres af partneren og aktivt bruger penge via Google Ads, i procent fra år til år.
  4. Produktudvalg: Investering i et produktmiks, der ikke er begrænset til Søgenetværket, målt ud fra det procentvise forbrug på YouTube, Display & Video 360, Displaynetværket, apps og Shopping i hvert kalenderår.
  5. Årlige annonceudgifter: Investering i Google Ads eller Google Marketing Platform målt ud fra forbrug på alle managerstyrede konti i hvert kalenderår.

*Evalueringen af, hvorvidt kvalifikationskravene til opnåelse af status som Premier Partner er opfyldt, foretages ved beregning af effektiviteten i forhold til andre virksomheder i et givet land. Evalueringen er omtrentlig og udføres på årsbasis, og den kan variere fra land til land. Premier Partner-status er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.