Sådan opnår du Google Partner-badget

Når din virksomhed tilmelder sig det gratis Google Partners-program, kan den kvalificere sig til status som Google-partner. Opnåelse af partnerstatus betyder, at din virksomhed har demonstreret færdigheder og ekspertise i Google Ads, opfyldt kravene med hensyn til forbrug på Google-annoncer, opnået en stigning i omsætningen hos både virksomhedsbureauet og kunderne samt fastholdt og udvidet sit kundegrundlag. Partnerstatus giver din virksomhed adgang til en række fordele, bl.a. Google Partner-badget, der kan vises på dit website og i marketingmateriale.

Denne artikel beskriver kravene til opnåelse af partnerstatus. Du kan også finde ud af, hvordan du kontrollerer din virksomheds partnerstatus, og få svar på almindelige spørgsmål om partnerstatus.

Fordele

Her er nogle fordele ved at opnå partnerstatus:

• Google Partner-badge: Der er to niveauer af Partner-badget, som din virksomhed kan opnå – Google Partner-badget og Google Premier Partner-badget. Du kan vise det badge, din virksomhed har opnået, på dit website, andre onlineejendomme og i offline marketingmateriale.
  • Virksomhedsspecialiseringer: Opnå virksomhedsspecialiseringer for at demonstrere din virksomheds ekspertise inden for et produktområde.
  • Få forbindelse til Google: Modtag invitationer til udvalgte Google-begivenheder, og få adgang til en række forskellige niveauer af undervisning og support.

Få flere oplysninger om fordelene ved status som Google-partner.

De to badges vises nedenfor:

Google Partner-badge Google Premier Partner-badge

Krav for at komme i betragtning til et Partner-badge

Både Partner- og Premier Partner-badget viser, at Google anerkender din virksomhed som en Google-partner. Google tilbyder Premier Partner-badget som en anerkendelse til førende virksomheder, der har et højt forbrug, og som opfylder yderligere krav til certificering og effektivitet.

Nedenstående tabel viser, hvad du skal gøre for at komme i betragtning til det enkelte badge. Google gennemgår virksomheder både med hensyn til at modtage og at beholde badget for at opretholde en høj standard for vores program.

Kriterier Partner-badge Premier Partner-badge
Certificering Én bruger er certificeret i Google Ads og har administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto eller -undermanagerkonti.  To brugere er certificeret i Google Ads og har administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto eller -undermanagerkonti.
Forbrug Opfyld et krav om et annonceforbrug på 10.000 USD i løbet af 90 dage på alle dine managerstyrede konti for at vise, at din virksomhed skaber en masse aktivitet. Opfyld et større forbrugskrav på dine managerstyrede konti for at vise, at din virksomhed skaber en masse aktivitet.
Virksomhedseffektivitet Opfyld effektivitetskravet ved at skabe en solid samlet annonceomsætning og vækst og ved at bibeholde eller udvikle din kundebase. Opfyld effektivitetskravet ved at skabe en solid samlet annonceomsætning og vækst og ved at bibeholde eller udvikle din kundebase.

Læs mere om de enkelte krav nedenfor.

Certificering

Følg nedenstående trin for at sikre, at dine brugeres certificeringer krediteres din virksomheds badge og specialiseringsstatus.

1. Certificerede brugere skal dele deres oplysninger via Academy for Ads.
  2. Brugere, der er certificeret med en privat mailadresse, skal tilføje en virksomhedsmailadresse i Academy for Ads for at sikre korrekt tilskrivning.
  3. Certificerede brugere skal have administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto eller -undermanagerkonti.

Bemærk! Hvis du bruger en personlig mail på din Academy for Ads-konto, skal du tilføje den virksomhedsmail, som du bruger til din virksomheds managerkonto eller undermanagerkonti, på din brugerprofilside i Academy for Ads. Du kan gøre dette i feltet "Virksomhedens mailadresse". Hvis du bruger din virksomhedsmail til din Academy for Ads-konto, skal du sikre dig, at det er den samme mail, du bruger til din virksomheds managerkonto eller undermanagerkonti.

Her er certificeringskravene:

• Partner-badge: Mindst én tilknyttet person skal være Google Ads-certificeret
  • Premier Partner-badge: Mindst to tilknyttede personer skal være Google Ads-certificerede

En person bliver Google Ads-certificeret, når vedkommende har bestået Google Ads Fundamentals-prøven og en af de øvrige annonceringsprøver, der er tilgængelige i Academy for Ads. De øvrige prøver er Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising og Shopping Advertising.

Få flere oplysninger om, hvordan du bliver certificeret

Forbrug

Partners vurderer din virksomheds Google Ads-managerkonto for at afgøre, om din virksomhed opfylder forbrugskravet.

For at opfylde forbrugskravet skal følgende punkter være opfyldt:

• Et forbrug på Google-annoncer på mindst 10.000 USD (eller tilsvarende i lokal valuta) i de seneste 90 kalenderdage

For at opnå Premier Partner-badget skal virksomheder påvise højere forbrugsniveauer. De enkelte forbrugsgrænser varierer i forhold til land og markedsområde.

Bemærk! Dit brugernummer (i USD) kan nu findes hos partnere for både Partner-badges og virksomhedsspecialiseringer.

Virksomhedseffektivitet

Partners vurderer din virksomheds Google Ads-managerkonto for at afgøre, om din virksomhed opfylder effektivitetskravet.

Her er de forskellige kriterier, som Partners ser på for at afgøre, om din virksomhed opfylder kravet:

• Stigning i omsætningen hos kunderne
  • Kundefastholdelse
  • Samlet stigning i omsætningen
  • Stigning i antallet af annoncører

For at vurdere din virksomheds samlede præstation vurderer Partners de kundekonti, der er blevet linket til din managerkonto i løbet af en periode på 18 måneder. Partners kræver mindst 12 måneders forbrugsaktivitet på din managerkonto.

Husk, at hvis en kundekonto er linket til din virksomheds managerkonto, og linket fjernes igen i løbet af denne periode på 18 måneder, tæller vi kun det forbrug, der var, mens kontoen var linket.

For at forbedre din virksomheds effektivitetsresultat skal du sørge for fuldt ud at forstå dine kunders marketingmål og optimere kundernes Google Ads-kampagner, så de opfylder disse mål.