Rapportage van conversies met winkelwagengegevens instellen en testen

De functie Conversies met winkelwagengegevens is een uitbreiding van conversies bijhouden op uw website. Als u conversies met winkelwagengegevens gebruikt, geeft u de gegevens op van de producten die voor elke transactie zijn verkocht. Als u deze aanvullende informatie aanlevert, krijgt u meer inzicht in de prestaties van uw advertenties en kunt u verdere optimalisaties doorvoeren.

In dit artikel leggen we uit hoe u conversies met winkelwagengegevens instelt en uw winkelwagengegevens indient. Meer informatie over rapportage van conversies met winkelwagengegevens.

Voordat u begint

Voor een succesvolle implementatie heeft u het volgende nodig:

• Een website: Hier plaatst u de code met parameters voor conversies met winkelwagengegevens.
  • De mogelijkheid om de website te bewerken: U of uw webontwikkelaar moet de code aan uw website kunnen toevoegen. We passen de manier aan waarop u op dit moment conversies bijhoudt door de code met parameters voor conversies met winkelwagengegevens eraan toe te voegen.
  • Een gekoppeld Google Ads- en Merchant Center-account.
  • Inzicht in uw huidige conversie-instellingen: Ontdek hoe u op dit moment conversies bijhoudt. Dit kan worden geïmplementeerd met de Google-tag, E-commerce bijhouden in Google Analytics of Search Ads 360. Uw huidige instellingen voor het bijhouden van conversies bepalen hoe parameters voor winkelwagengegevens eraan worden toegevoegd.
  • Parameters voor winkelwagengegevens: Zorg dat u vertrouwd bent met de verschillende parameters voor winkelwagengegevens. Meer informatie over parameters voor conversies met winkelwagengegevens.

Conversies met winkelwagengegevens instellen

Dit zijn de stappen om conversies met winkelwagengegevens in te stellen:

1. Kies en implementeer een geschikte implementatiemethode.
  2. Voer de kosten van verkochte goederen (COGS) cost_of_goods_sold in (optioneel).
  3. Test uw implementatie.