Konfigurer og test rapportering af konverteringer med data om kurv

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer konverteringer via data om kurv og indsender dine data om kurv. Få flere oplysninger om rapportering af konverteringer via data om kurv.

Vejledning

Konverteringer med data om kurv er baseret på eksisterende konverteringssporing for dit website. Før du indsender data om kurv, skal du konfigurere konverteringssporing. Du kan også vælge at importere Google Analytics 4-konverteringer, eller hvis du allerede bruger SA360-konverteringssporing, kan du bare føje data om kurv til dit eksisterende konverteringstag.

Kontakt din webudvikler for at høre, hvordan du overfører dynamisk genererede data som f.eks. produkt-id'er for produkter, der er solgt som en del af en konvertering.

Tilføj parametre for data om kurv

Hvis du vil indsende data om kurv, skal du føje disse yderligere parametre til hændelseskodestykket:

Parameter Værditype Eksempel på værdi Beskrivelse
hændelse Streng “purchase” Det er kun hændelser af typen "purchase", der behandles for data om kurv.

rabat

(valgfrit)

Svævende 1.50

Rabat på 1,5 USD anvendes på hele ordren, f.eks.:

• Gratis forsendelse
  • Begrænset tilbud

Bemærk! Når du bruger Google Analytics som konverteringskilde, understøttes rabatparameteren ikke.

aw_merchant_id

(valgfrit)

Heltal 98765 Merchant Center-id'et. Angiv denne parameter, hvis du indsender en vare på flere Merchant Center-konti, og du vil styre, hvilket Merchant Center varens data (f.eks. COGS) skal læses fra.

aw_feed_country

(valgfrit)

Streng “US”

Det land, der er knyttet til det feed, som bruges til upload af dine varer. Brug CLDR-områdekoder.

Bemærk! Når du bruger Google Analytics som konverteringskilde, skal du i stedet bruge parameteren aw_feed_label.

aw_feed_language

(valgfrit)

Streng “EN” Det sprog, der er knyttet til det feed, som bruges til upload af dine varer. Brug ISO 639-1-sprogkoder.

aw_feed_label

(valgfrit)

Streng “feed_label”

Den etiket, der er knyttet til det feed, som bruges til upload af dine varer.

Bemærk! Understøttes kun, når du bruger Google Analytics som konverteringskilde.

items Række [{
id: "P12345",
price: 12.50,
quantity: 2
}]
En række med pris, mængde og vare-id'er for hver af de varer, der er købt.
items.id Streng 'P12345'

Vare-id for det købte produkt. Det skal matche det vare-id, der bruges i Merchant Center.

Bemærk! Når du bruger Google Analytics som konverteringskilde, understøttes den alternative parameter items.item_id.

items.price Svævende 12.50 Salgspris for en enkelt vare, ekskl. afgifter, forsendelse og eventuelle rabatter på transaktionsniveau.
items.quantity Heltal 2 Antal solgte enheder af varerne.

Eksempel på implementering af Google-tag med data om kurv

<!-- Sample Code Conversion -->
<script type="text/javascript">
gtag('event', 'purchase', {
  "send_to": "AW-9999999999/abc123xyz",
  "transaction_id": "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c",
  "value": 53.50,
  "currency": "USD",
<!-- Start of CwCD Parameters -->
  "discount": 1.50,
  "aw_merchant_id": 98765,
  "aw_feed_country": "US",
  "aw_feed_language": "EN",
  "items": [
    {
      "id": "P12345",
      "quantity": 2,
      "price": 12.50
    },
    {
      "id": "P67890",
      "quantity": 1,
      "price": 30.00
    }
  ]
<!-- End of CwCD Parameters -->
});
/* ]]> */
</script>

Eksempel på en implementering af datalag

<!-- Sample Code datalayer push -->
dataLayer.push({
"event": 'purchase',
"transaction_id": "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c",
"value": 53.50,
"currency": "USD",
<!-- Start CwCD Parameters datalayer push -->
"discount": 1.50,
"aw_merchant_id": 98765,
"aw_feed_country": "US",
"aw_feed_language": "EN",
"items": [
  {
    "id": "P12345",
    "quantity": 2,
    "price": 12.50
  },
  {
    "id": "P67890",
    "quantity": 1,
    "price": 30.00
  }
]
<!-- End CwCD Parameters datalayer push -->
});

Eksempel på levering af data om kurv til Google Tag Manager via JavaScript-variabler

<!-- Sample Code JavaScript Variables-->
<script type="text/javascript">
transaction_id = "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c";
value = 53.50;
currency = "USD";
<!-- Start of CwCD Parameters -->
discount = 1.50;
aw_merchant_id = 98765;
aw_feed_country = "US";
aw_feed_language = "EN";
items = [
{
  "id": "P12345",
  "quantity": 2,
  "price": 12.50
},
{
  "id": "P67890",
  "quantity": 1,
  "price": 30.00
}
];
<!-- End of CwCD Parameters -->
/* ]]> */
</script>

Angiv feedattributten for cost_of_goods_sold (COGS) for at rapportere om overskudsgrader

For at låse op for overskudsrapportering skal du angive feedattributten cost_of_goods_sold (varens egenpris) i dit Merchant Center-produktfeed. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et feed.

Cost_of_goods_sold (COGS) repræsenterer prisen på det produkt, du sælger. Google Ads bruger denne attribut til at beregne overskuddet for hvert produkt (overskud = omsætning - COGS). Hvis du ikke har nøjagtige COGS-data for dine produkter, men stadig vil se rapporter om overskud, kan du bruge de omtrentlige COGS-værdier. Du kan for eksempel estimere COGS som 80 % af produktprisen.

Du kan uploade data om varens egenpris på 3 forskellige måder:

Hvis du vælger ikke at angive feedattributten cost_of_goods_sold (varens egenpris), er der visse metrics (f.eks. COGS og bruttooverskud), du ikke vil få vist.

Test korrekt implementering af konverteringer med data om kurv

Hvis konverteringer med data om kurv ikke er tilgængelige eller ikke vises korrekt, skal du bekræfte, at konverteringstagparametrene er implementeret korrekt. Det gør du ved at gennemføre en testordre ved at følge denne vejledning for at se, om parametrene angives korrekt:

1. Åbn Udviklerværktøjer i Chrome ved at klikke på Chrome-menuen øverst til højre i din Google Chrome-webbrowser, og vælg derefter Flere værktøjer > Udviklerværktøjer.
  2. Vælg Netværk i ruden "Udviklerværktøjer".
  3. Send din testordre via Google Chrome-webbrowseren.
  4. Søg efter den anmodning, der indeholder din konvertering (søg efter "/conversion"). Forespørgselsstrengens parametre skal indeholde kurvparametre som vist i dette eksempel:

mid = aw_merchant_id
fcntr = aw_feed_country
flng = aw_feed_language
dscnt = discount
bttype = event type
item = items (the array) mapping all items with (items.id * items.price * items.quantity)