Configurar i provar la generació d'informes de conversions amb dades del carretó

Aquest article explica com podeu configurar la generació d'informes de conversions amb dades del carretó i enviar aquestes dades. Obteniu més informació sobre la generació d'informes de conversions amb dades del carretó.

Instruccions

Les conversions amb dades del carretó es basen en el seguiment de conversions existent del vostre lloc web. Abans d'enviar les dades del carretó, heu de configurar el seguiment de conversions. També podeu importar les conversions de Google Analytics 4 o, si ja feu servir el seguiment de conversions de SA360, només cal que afegiu les dades del carretó a l'etiqueta de conversió existent.

Consulteu amb el vostre desenvolupador web com podeu transferir dades generades dinàmicament, com ara els identificadors dels productes venuts, com a part d'una conversió.

Afegir els paràmetres de les dades del carretó

Per enviar les dades del carretó, cal que afegiu aquests paràmetres addicionals al codi del fragment d'esdeveniment:

Paràmetre Tipus de valor Valor d'exemple Descripció
event Cadena “purchase” Només es processaran els esdeveniments "purchase" (compra) de les dades del carretó.

discount

(opcional)

Flotant 1.50

Descompte (1,50 €) aplicat a la comanda sencera, per exemple:

• Enviament gratuït
  • Oferta limitada

Nota: quan s'utilitza Google Analytics com a font de conversió, no s'admet el paràmetre discount.

aw_merchant_id

(opcional)

Enter 98765 Identificador de Merchant Center. Proporcioneu aquest paràmetre si envieu un article en diversos comptes de Merchant Center i voleu controlar de quin d'aquests comptes s'han de llegir les dades de l'article; per exemple, el seu cost dels productes venuts (COGS).

aw_feed_country

(opcional)

Cadena “US”

País associat al feed en què es pengen els vostres articles. Utilitzeu els codis de territori del CLDR (repositori de dades habituals de configuració regional).

Nota: quan utilitzeu Google Analytics com a font de conversió, feu servir el paràmetre aw_feed_label.

aw_feed_language

(opcional)

Cadena “EN” Idioma associat al feed en què es pengen els vostres articles. Utilitzeu els codis d'idioma ISO 639‑1.

aw_feed_label

(opcional)

Cadena "feed_label"

L'etiqueta associada al feed en què es pengen els vostres articles.

Nota: només s'admet quan s'utilitza Google Analytics com a font de conversió.

items Matriu [{
id: "P12345",
price: 12.50,
quantity: 2
}]
Una matriu amb el preu, la quantitat i els identificadors d'article de cadascun dels articles que s'han comprat.
items.id Cadena “P12345”

Identificador d'article del producte comprat. Ha de coincidir amb l'identificador d'article que s'utilitza a Merchant Center.

Nota: quan s'utilitza Google Analytics com a font de conversió, s'admet el paràmetre alternatiu items.item_id.

items.price Flotant 12.50 Preu de venda d'un únic article, exclosos els impostos, l'enviament i els descomptes del nivell de transacció.
items.quantity Enter 2 Nombre d'unitats venudes dels articles.

Exemple d'implementació de l'etiqueta de Google amb les dades del carretó

<!-- Codi de mostra d'una conversió -->
<script type="text/javascript">
gtag('event', 'purchase', {
  "send_to": "AW-9999999999/abc123xyz",
  "transaction_id": "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c",
  "value": 53.50,
  "currency": "EUR",
<!-- Inici dels paràmetres de conversions amb dades del carretó -->
  "discount": 1.50,
  "aw_merchant_id": 98765,
  "aw_feed_country": "US",
  "aw_feed_language": "EN",
  "items": [
    {
      "id": "P12345",
      "quantity": 2,
      "price": 12.50
    },
    {
      "id": "P67890",
      "quantity": 1,
      "price": 30.00
    }
  ]
<!-- Fi dels paràmetres de conversions amb dades del carretó -->
});
/* ]]> */
</script>

Exemple d'implementació de capa de dades

<!-- Codi de mostra d'una tramesa de capa de dades -->
dataLayer.push({
 "event": 'purchase',
 "transaction_id": "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c",
 "value": 53.50,
 "currency": "EUR",
<!-- Inici dels paràmetres de conversions amb dades del carretó de la tramesa de capa de dades -->
 "discount": 1.50,
 "aw_merchant_id": 98765,
 "aw_feed_country": "US",
 "aw_feed_language": "EN",
 "items": [
   {
     "id": "P12345",
     "quantity": 2,
     "price": 12.50
   },
   {
     "id": "P67890",
     "quantity": 1,
     "price": 30.00
   }
]
<!-- Fi dels paràmetres de conversions amb dades del carretó de la tramesa de capa de dades -->
});

Exemple de com es poden proporcionar dades del carretó a Google Tag Manager mitjançant variables de JavaScript

<!-- Codi de mostra de variables de JavaScript-->
<script type="text/javascript">
transaction_id = "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c";
value = 53.50;
currency = "USD";
<!-- Inici dels paràmetres de conversions amb dades del carretó -->
discount = 1.50;
aw_merchant_id = 98765;
aw_feed_country = "US";
aw_feed_language = "EN";
items = [
{
  "id": "P12345",
  "quantity": 2,
  "price": 12.50
},
{
  "id": "P67890",
  "quantity": 1,
  "price": 30.00
}
];
<!-- Fi dels paràmetres de conversions amb dades del carretó -->
/* ]]> */
</script>

Proporcionar l'atribut de feed COGS per generar informes sobre els marges de benefici

Per accedir als informes de beneficis, heu de proporcionar l'atribut de feed cost_of_goods_sold al feed de productes de Merchant Center. Obteniu informació sobre com podeu crear un feed.

L'atribut cost_of_goods_sold (COGS) representa el cost del producte que veneu. Google Ads utilitza aquest atribut per calcular el marge de benefici de cada producte (benefici = ingressos - COGS). Si no teniu dades exactes del COGS dels vostres productes, però encara voleu veure els informes de beneficis, podeu utilitzar valors aproximats del COGS. Per exemple, podeu estimar el vostre COGS en un 80% del preu del producte.

Podeu proporcionar les dades del COGS de tres maneres:

• Mitjançant el feed de productes.
  • Mitjançant l'API Content.
  • Creant un feed complementari i proporcionant estimacions o valors de productes individuals.

Si decidiu no proporcionar l'atribut de feed cost_of_goods_sold, no podreu veure els valors registrats d'algunes mètriques, com ara el COGS i el benefici brut.

Provar la implementació correcta de conversions amb dades del carretó

Si les conversions amb dades del carretó no estan disponibles o no es mostren correctament, heu de verificar que els paràmetres de l'etiqueta de conversió estiguin ben implementats. Per fer-ho, completeu una comanda de prova seguint aquests passos a fi de veure si els paràmetres es transfereixen correctament:

1. A fi d'obrir les eines per a desenvolupadors de Chrome, feu clic al menú de Chrome que hi ha a l'extrem superior dret del navegador web Google Chrome i, tot seguit, seleccioneu Més eines > Eines per a desenvolupadors.
  2. A la subfinestra "Eines per a desenvolupadors", seleccioneu Xarxa.
  3. Envieu la comanda de prova des del navegador web Google Chrome.
  4. Cerqueu la sol·licitud que contingui la vostra conversió (cerqueu "/conversion"). Els paràmetres de la cadena de consulta han d'incloure els paràmetres del carretó, com es mostra en aquest exemple:

mid = aw_merchant_id
fcntr = aw_feed_country
flng = aw_feed_language
dscnt = descompte
bttype = tipus d'esdeveniment
item = paràmetre items (la matriu) que mapa tots els articles amb (items.id * items.price * items.quantity)