Hoe Google Partners de toegangsniveaus van manageraccounts gebruikt

Uw toegang tot de functies van Google Partners is afhankelijk van uw koppeling met een Google Ads-manageraccount (Mijn Klantencentrum) en uw toegangsniveau. Als u geen Google Ads-manageraccount heeft, maar wel een certificering wilt behalen, gaat u naar Skillshop voor Google-trainingen en Google Ads-certificeringen.

Wat dit voor u betekent

Uw certificeringen laten meetellen voor de bedrijfsspecialisatie- en badgestatus

• In Google Ads: Iedere gebruiker die met het eigen e-mailadres beheerders- of standaardtoegang heeft tot het Google Ads-manageraccount (Mijn Klantencentrum) of subbeheerdersaccounts van uw bedrijf, wordt als gelinkt aan uw bedrijf beschouwd. De Google Ads-certificeringen van deze gebruikers tellen mee voor de badge- en specialisatiestatus van uw bedrijf.
Gebruikers met alleen-lezen toegang dragen mogelijk niet bij aan uw badge- en specialisatiestatus.
  • Zorg ervoor dat u het e-mailadres van uw bedrijf opneemt in uw Skillshop-profiel of dat het e-mailadres van uw Skillshop-account gekoppeld is aan het manageraccount van uw bedrijf.
  • Deel uw accountgegevens met uw bedrijf zodat uw certificeringen meetellen voor uw bedrijfsbadge en -specialisaties.

Uw bedrijfsspecialisatie- en badgestatus bekijken

• In Google Ads: Elke gebruiker die aan het Google Ads-manageraccount van uw bedrijf is gekoppeld en die beheerders-, standaard- of alleen-lezen toegang tot het Google Ads-manageraccount heeft, kan het tabblad Partners-programma en de bedrijfsspecialisatie- en badgestatus van uw bedrijf zien.