Opprett TrueView for Action-kampanjer

Med TrueView for Action-kampanjer kan du tiltrekke potensielle kunder og oppnå konverteringer ved å legge til prominente handlingsfremmende oppfordringer, overlegg for overskriftstekst og sluttskjermer i videoannonsene dine. Ved å bruke denne videokampanje-undertypen kan du oppfordre kundene dine til å utforske produktet eller tjenesten du tilbyr, dele kontaktinformasjonen sin og gjøre ting som er verdifulle for bedriften din.

I denne artikkelen finner du ut hvordan du setter opp en TrueView for action-kampanje i Google Ads.

Slik fungerer de

TrueView for Action-kampanjer består av handlingsfremmende oppfordringer, en overskrift og en sluttskjerm.

• Du kan bruke TrueView for Action-kampanjer i videokampanjer på YouTube.
  • TrueView for Action-kampanjer kan utelukkende kjøres i in-stream-annonseformatet. Dette betyr at annonsene spilles av før, underveis i eller etter en annen video på YouTube. Med disse annonsene har også seere muligheten til å hoppe over annonsen etter fem sekunder.
  • Overskrifter kan inneholde opptil 15 tegn, og er den primære tekstlinjen ved siden av videoannonsen din.
  • Markedsfør produktet eller tjenesten din med konsise og oppmerksomhetsvekkende overskrifter.
  • Handlingsfremmende oppfordringer kan inneholde opptil 10 tegn og vises ved siden av overskriften.
  • Handlingsfremmende oppfordringer leder folk til nettstedet du angir som din endelige nettadresse.
  • Ved hjelp av annonsering via TrueView for Action-kampanjer kan du oppnå høyere seerengasjement og oppfordre folk til å foreta handlinger etter at videoen din er avspilt.
  • Sluttskjermen vises når seerne kommer til slutten av annonsen. Sluttskjermen vises i fem sekunder på mobilenheter og i sju sekunder på datamaskiner.
  • Sluttskjermen genereres automatisk med utgangspunkt i YouTube-kanalen din.

Nedenfor finner du en veiledning i hvordan du setter opp TrueView for Action-kampanjer i Google Ads.

Før du begynner

Før du konfigurerer TrueView for Action-kampanjer, bør du lese artikkelen Om TrueView-videokampanjer og deretter gjøre deg kjent med TrueView in-stream-annonser.

Du må også konfigurere konverteringssporing for å kunne kjøre TrueView for Action-kampanjer.

Kampanjemål

TrueView for action-kampanjer kan opprettes ved hjelp av målene Potensielle salg eller Nettstedtrafikk, som anbefaler innstillinger og funksjoner som kan tiltrekke folk til bedriften din. Målene kan bidra til å øke antallet relevante konverteringer på nettstedet ditt og det samlede antallet unike besøkende til nettsiden. Automatisk budgivning og målretting brukes for begge målene, og du kan optimalisere kampanjen for å oppnå best mulige resultater.

Hvis informasjonen i denne artikkelen ikke gjenspeiler det du ser i kontoen din, kan det hende du har et annet målsett. Finn ut mer om mål i den nye utgaven av Google Ads

Veiledning

Slik oppretter du en TrueView for action-kampanje:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen .
  4. Velg enten målet Potensielle salg eller Nettstedtrafikk, som har undertypen «Generer konverteringer» som standard.
  5. Velg Video-kampanjetypen.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Skriv inn et navn på kampanjen din.
  8. Du kan enten angi Daglig som budsjettype og skrive inn det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å bruke hver dag, eller angi Totalt for kampanjen som budsjettype og skrive inn det totale budsjettet for denne kampanjen. Du kan også enten angi Standard som leveringsmåte for budsjettet for å bruke budsjettet jevnt over tid, eller Akselerert, som bruker budsjettet raskere og kan føre til at det brukes opp tidlig.
  9. Angi start- og sluttdato for kampanjen din.
  10. Velg språkene kundene dine snakker, samt hvilke steder annonsene skal målrettes mot.
  11. Angi budstrategien din som Maksimer antall konverteringer eller Mål-CPA (kostnad per handling) under Budgivning. Angi ønsket bud. Hvis du bruker mål-CPA, må du oppgi ønsket bud
  12. Gi annonsegruppen et navn.
  13. Rediger målrettingsmetodene du vil bruke for annonsen din.
  14. Ved siden av «YouTube-videoen din» velger du en YouTube-video til annonsen. «In-stream-annonse» velges automatisk som annonseformat. Du kan lagre annonsegruppen uten å lage en annonse.
  15. Sktiv inn den endelige nettadressen for annonsen. Den endelige nettadressen er landingssiden du vil at folk skal komme til når de klikker på annonsen din.
  16. Skriv inn visningsadressen for annonsen. Visningsadressen kan være en kortere versjon av den endelige nettadressen. Den kan også være den samme som den endelige nettadressen.
  17. Skriv inn en handlingsfremmende oppfordring på 10 tegn. Sørg for at den vekker brukernes oppmerksomhet og leder folk til nettstedet som er angitt i den endelige nettadressen.
  18. Skriv inn en overskrift på 15 tegn, som vises som den primære tekstlinjen som markedsfører produktet eller tjenesten din.
  19. Velg enten et av bildene som genereres automatisk fra videoene i YouTube-kanalen din (anbefales), eller et bilde du laster opp manuelt som tilleggsbanner.
  20. Klikk på Lagre og fortsett.