Opprett TrueView for Action-kampanjer

Hvis du ønsker å oppnå automatisk skalering av videoannonsene dine, slik at du kan generere flere interaksjoner både på og utenfor YouTube, bør du vurdere å opprette en videohandlingskampanje. Finn ut mer om kampanjer med videohandlingskampanjer.

Med TrueView for Action-kampanjer kan du tiltrekke deg potensielle kunder og oppnå konverteringer ved å legge til prominente handlingsfremmende oppfordringer, tekstoverlegg i overskrifter og sluttskjermer i videoannonsene dine. Ved å bruke denne videokampanje-undertypen kan du oppfordre kundene dine til å utforske produktet eller tjenesten du tilbyr, dele kontaktinformasjonen sin og gjøre ting som er verdifulle for bedriften din.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan opprette TrueView for Action-kampanjer i Google Ads.

Google Ads Tutorials: Creating a TrueView for action campaign

For å se undertekster på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting» og angi deretter ønsket språk.

Før du begynner

Konverteringssporing

Konfigurer konverteringssporing på nettstedet ditt, og kontrollér at den globale nettstedstaggen fungerer som den skal. Optimaliser for enkle konverteringshendelser (f.eks. «Legg i handlekurven» eller «Besøk på nettstedet»), og velg det alternativet for telling av konverteringer som er fornuftig i kampanjen. Dette fører til at systemet vårt mottar verdifulle signaler, og du kan dermed oppnå de ønskede resultatene raskere.

Budsjettkrav

Gjennom budsjettinnstillingene dine er du med på å avgjøre hvor raskt vi kan optimalisere for konverteringer i kampanjen din. I kampanjer med mål-CPA-budgivning anbefaler vi at du fastsetter et budsjett som er minst 15 ganger så høyt som den aktuelle mål-CPA-verdien. I diagrammet nedenfor kan du se hvor lang tid det tar å optimalisere kampanjer, avhengig av budsjettet som er til rådighet.

Budsjettinnstilling Optimaliseringstid
Mer enn 15 ganger mål-CPA-en 7–8 dager
10–15 ganger mål-CPA-en 2 uker
5–10 ganger mål-CPA-en 3 uker

I kampanjer med budgivning for maksimering av antall konverteringer bør dagsbudsjettet være minst ti ganger høyere enn CPA-verdien for videokampanjen.

Retningslinjer for markedsføringsinnhold

Retningslinjer for grunnleggende TrueView for Action-fullskjermannonser

Ta følgende med i betraktningen

Hvis du ønsker å oppnå optimale kampanjeresultater, bør du tenke nøye gjennom aspekter som målgrupper, budstrategi og markedsføringsinnhold. Du kan finne ut mer om disse tipsene i veiledningen med anbefalte fremgangsmåter.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer på sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen , og velg så Ny kampanje.
  4. Velg Salg, Potensielle salg eller Nettstedtrafikk som mål.
    • Generer konverteringer er automatisk valgt som kampanjens undertype.
  5. Velg Video-kampanjetypen.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Gi kampanjen et navn.
  8. Angi Mål-CPA eller Maksimer antall konverteringer som budstrategi i Budstrategi-delen. Hvis du velger Mål-CPA, må du fastsette det beløpet du maksimalt er villig til å bruke på en konvertering.
  9. Fastsett ønsket type budsjett og kampanjens start- og sluttdato i «Budsjett og datoer»-delen.
    • Velg Daglig (det gj.sn. beløpet du er villig til å bruke hver dag) eller Totalt for kampanjen (det totale budsjettet du er villig til å bruke i løpet av kampanjens varighet) som budsjettype, og oppgi beløpet du er villig til å bruke.
    • Sluttdato skal utelukkende oppgis dersom du kjører en kortvarig sesongbasert kampanje, eller om du bruker et totalbudsjett, ikke et dagsbudsjett, i kampanjen.
  10. Velg språkene og stedene du vil målrette kampanjen mot.
  11. Velg innstillinger for innholdsekskluderinger for å angi hvor kampanjen din skal kjøre.
  12. (Valgfritt:) Klikk på Flere innstillinger for å målrette kampanjen mot bestemte enheter og angi et frekvenstak og en tidsplan for annonsen.
  13. Velg Standard under Annonsegruppetype.
  14. Gi annonsegruppen et navn.
  15. Velg de ulike typene målgrupper og demografiske segmenter du vil målrette annonsene mot.
    Vi anbefaler at du tar med så mange demografiske segmenter som mulig. Hvis du avgrenser målrettingen til bare bestemte demografiske segmenter, får du bare begrenset rekkevidde med annonsene.
  16. (Valgfritt:) Velg de emnene og søkeordene du vil at annonsene dine skal vises i forbindelse med, samt hvor de skal vises.
    Hvis du legger til for mange målrettingsalternativer eller -begrensninger, får du trolig dårlig rekkevidde med kampanjen.
  17. Bruk redigeringsverktøyet til å opprette annonsen.
    • YouTube-videoen din: Søk etter en video du har lastet opp til YouTube, eller lim inn nettadressen for videoen på YouTube. Oppgi den endelige nettadressen (landingssiden folk kommer til når de har interaksjoner med annonsen din) og visningsadressen (nettadressen som vises i annonsen).
    • Handlingsfremmende oppfordring: Skriv inn en handlingsfremmende oppfordring der du oppmuntrer folk til å klikke på annonsen (opptil ti tegn).
    • Overskrift: Skriv inn en overskrift der du markedsfører produktet eller tjenesten du tilbyr (opptil 15 tegn).
  18. (Valgfritt:) Klikk på Alternativer for annonsenettadresse (avansert) for å legge til et suffiks, en sporingsmal eller egendefinerte parametere i den endelige nettadressen.
  19. Velg enten et av bildene som genereres automatisk fra videoene i YouTube-kanalen din (anbefales), eller et bilde du laster opp manuelt som tilleggsbanner. Tilleggsbannere vises bare på datamaskiner.
  20. Gi annonsen et navn.
  21. Klikk på Opprett en kampanje.