Opprett en TrueView for action-kampanje

TrueView for action-kampanjer hjelper deg med å tiltrekke potensielt salg og konverteringer ved å legge til prominente handlingsfremmende oppfordringer og overskriftstekst-overlegg til videoannonsene dine. Ved å bruke denne undertypen av videokampanje kan du oppfordre kundene dine til å utforske produktet eller tjenesten du tilbyr, dele kontaktinformasjonen sin og gjøre ting som er verdifull for bedriften din.

I denne artikkelen finner du ut hvordan du konfigurerer en TrueView for action-kampanje i Google Ads.

Sånn fungerer det

TrueView for Action-kampanjer består av handlingsfremmende oppfordringer og en overskrift.

• Du kan bruke TrueView for Action-kampanjer i videokampanjer på YouTube.
  • TrueView for Action-kampanjer kan utelukkende kjøres i in-stream-annonseformatet. Dette betyr at de spilles av før, underveis i eller etter en annen video på YouTube. Disse annonsene gir også seere muligheten til å hoppe over annonsen etter fem sekunder.
  • Overskrifter kan inneholde opptil 15 tegn, og er den primære teksten ved siden av videoannonsen din.
  • Overskrifter markedsfører produktet eller tjenesten din.
  • Handlingsfremmende oppfordring kan inneholde opptil 10 tegn og vises ved siden av overskriften.
  • Handlingsfremmende oppfordring leder folk til nettstedet du spesifiserer som din endelige nettadresse.
  • Med annonsene i TrueView for action-kampanjer kan du øke antallet seerinteraksjoner og oppfordre folk til å gjøre bestemte ting etter at videoen din er avspilt.

Nedenfor finner du en veiledning til hvordan du konfigurerer TrueView for Action-kampanjer i Google Ads.

Før du begynner

Før du konfigurerer TrueView for Action-kampanjer, bør du lese om TrueView-videokampanjer og så gjøre deg kjent med TrueView in-stream-annonser.

Du må også konfigurere konverteringssporing for å kunne kjøre TrueView for Action-kampanjer.

Kampanjemål

TrueView for action-kampanjer kan opprettes ved hjelp av målet Potensielle salg eller Nettstedstrafikk, som anbefaler innstillinger og funksjoner som kan tiltrekke folk til bedriften din. Du kan bruke målene Potensielt salg og Nettstedtrafikk for å øke relevante konverteringer på nettstedet ditt og øke nettstedets samlede antall unike besøkende. Begge målene har automatisk budgivning og målretting, og du kan optimalisere kampanjenes resultater.

Hvis informasjonen i denne artikkelen ikke gjenspeiler det du ser i kontoen din, kan det hende du har et annet målsett. Finn ut mer om mål i den nye utgaven av Google Ads

Veiledning

Her er fremgangsmåten for å opprette en TrueView for action-kampanje:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen .
  4. Velg enten målet Potensielt salg eller Nettstedtrafikk, som har undertypen «Generer konverteringer» som standard.
    1. Hvis dette trinnet ikke gjenspeiler det du ser i kontoen din, kan du først velge kampanjetype og så et mål. Finn ut mer om mål i den nye utgaven av Google Ads.
  5. Velg Video-kampanjetypen.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Skriv inn et navn på kampanjen din.
  8. Du kan angi budsjettypen din til Daglig og angi det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å bruke hver dag, eller til Totalt for kampanjen og angi det totale budsjettet for denne kampanjen. Du kan også angi leveringsmåten for budsjettet til Standard for å bruke budsjettet jevnt over tid, eller til Forhåndsinnlastet, som bruker budsjettet raskere og kan føre til at budsjettet brukes opp tidlig.
  9. Angi start- og sluttdato for kampanjen din.
  10. Velg språkene kunder dine snakker, samt hvilke steder annonsene skal målrettes mot.
  11. Angi budstrategien din som Maksimer antall konverteringer eller Mål-CPA (kostnad per handling) under Budgivning. Angi ønsket bud. Du må oppgi ønsket beløp om du bruker mål-CPA.
  12. Gi annonsegruppen et navn.
  13. Endre målrettingsmetodene du vil bruke for annonsen din.
  14. Velg en YouTube-video til annonsen din ved siden av «YouTube-videoen din». «In-stream-annonse» velges automatisk som annonseformat. Merk: Du kan lagre annonsegruppen uten å lage en annonse.
  15. Angi den endelige nettadressen. Den endelige nettadressen er landingssiden du vil at folk skal komme til når de klikker på annonsen din.
  16. Angi visningsadressen, som kan være en kortere versjon av den endelige nettadressen. Den kan også være den samme som den endelige nettadressen.
  17. Skriv inn en handlingsfremmende oppfordring på 10 tegn, som skal være overbevisende og lede folk til nettstedet som er angitt i den endelige nettadressen.
  18. Skriv inn overskriften din på 15 tegn, som vil vises som den primære teksten som markedsfører produktet eller tjenesten din.
  19. Klikk på Lagre og fortsett.