Opprett TrueView for Action-kampanjer

Med TrueView for Action-kampanjer kan du tiltrekke potensielle kunder og oppnå konverteringer ved å legge til prominente handlingsfremmende oppfordringer, overlegg for overskriftstekst og sluttskjermer i videoannonsene dine. Ved å bruke denne videokampanje-undertypen kan du oppfordre kundene dine til å utforske produktet eller tjenesten du tilbyr, dele kontaktinformasjonen sin og gjøre ting som er verdifulle for bedriften din.

I denne artikkelen finner du ut hvordan du oppretter TrueView for Action-kampanjer i Google Ads.

Merk: Før du kan opprette TrueView for Action-kampanjer, må du aktivere konverteringssporing. Finn ut mer om konverteringssporing

Slik fungerer TrueView for Action-kampanjer

TrueView for Action-kampanjer består av handlingsfremmende oppfordringer, en overskrift og en sluttskjerm.

• TrueView for Action-kampanjer kan opprettes ved hjelp av målene «Potensielle salg» eller «Nettstedtrafikk». Du kan bruke disse målene for å øke antallet relevante konverteringer på nettstedet ditt og det samlede antallet unike besøkende til nettsiden. Automatisk budgivning og målretting brukes for begge målene, og du kan optimalisere kampanjen for å oppnå best mulige resultater.
  • Du kan bruke TrueView for Action-kampanjer i videokampanjer på YouTube.
  • TrueView for Action-kampanjer kan utelukkende kjøres i in-stream-annonseformatet. Dette betyr at annonsene spilles av før, underveis i eller etter en annen video på YouTube eller hos Googles videopartnere. Med disse annonsene har også seere muligheten til å hoppe over annonsen etter fem sekunder.
  • Overskrifter kan inneholde opptil 15 tegn, og er den primære tekstlinjen ved siden av videoannonsen din.
  • Markedsfør produktet eller tjenesten din med konsise og oppmerksomhetsvekkende overskrifter.
  • Handlingsfremmende oppfordringer kan inneholde opptil 10 tegn og vises ved siden av overskriften.
  • Handlingsfremmende oppfordringer leder folk til nettstedet du angir som din endelige nettadresse.
  • Ved hjelp av annonsering via TrueView for Action-kampanjer kan du oppnå høyere seerengasjement og oppfordre folk til å foreta handlinger etter at videoen din er avspilt.
  • Sluttskjermen vises når seerne kommer til slutten av annonsen. Sluttskjermen vises i fem sekunder på mobilenheter og i sju sekunder på datamaskiner.
  • Sluttskjermen genereres automatisk med utgangspunkt i YouTube-kanalen din.

Visualization of creating a TrueView for Action CTA

Nedenfor finner du en veiledning i hvordan du setter opp TrueView for Action-kampanjer i Google Ads.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer på sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen , og velg så Ny kampanje.
  4. Velg enten målet Potensielle salg eller Nettstedtrafikk.
  5. Velg Video-kampanjetypen.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Skriv inn et navn på kampanjen.
  8. I «Budstrategi»-delen angir du budstrategien din som Maksimer antall konverteringer eller Mål-CPA. Hvis du velger Mål-CPA, må du angi målbeløpet du er villig til å bruke for en konvertering.
  9. Angi budsjettypen, start- og sluttdatoen for kampanjen samt leveringsmåten for budsjettet i «Budsjett og datoer»-delen.
    • Som budsjettype velger du Daglig (det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å bruke hver dag) eller Kampanje (det totale budsjettet du er villig til å bruke i løpet av kampanjen) og oppgir beløpet du er villig til å bruke.
    • Som leveringsmåte for budsjettet velger du Standard (for å bruke budsjettet jevnt over tid) eller Akselerert (for å bruke budsjettet så raskt som mulig). Hvis du velger Akselerert, kan budsjettet ditt bli brukt opp på et tidligere tidspunkt.
  10. Under «Nettverk» velger du hvor du vil at TrueView for Action-kampanjen din skal vises. Forutsatt at kampanjen din er kvalifisert, kan du velge et eller flere av disse nettverkene:
    • YouTube-videoer: Annonser kan vises i YouTube-videoer, på kanalsider og på YouTube-startsiden. Du kan bruke in-stream-annonser.
    • Videopartnere i Displaynettverket: Annonser kan vises på partnernettsteder med video og apper i Google Displaynettverk.
  11. Velg språkene og stedene du ønsker at kampanjen din skal målrettes mot.
  12. Velg innstillinger for innholdsekskluderinger for å angi hvor kampanjen din skal kjøre.
  13. (Valgfritt) Klikk på Flere innstillinger for å målrette mot bestemte enheter, angi frekvenstak og tidsplan for annonsen.
  14. Gi annonsegruppen et navn.
  15. Velg den demografiske informasjonen for målgruppene og de ulike målgruppetypene du ønsker å nå ut til.
  16. Velg søkeordene og emnene du ønsker at annonsene dine skal vises for, samt hvor de skal vises.
  17. Angi et budbeløp hvis det er tilgjengelig.
  18. I delen «Opprett en videoannonse» søker du etter en video du har lastet opp, eller skriver inn nettadressen til videoen fra YouTube. «In-stream-annonse» velges automatisk som annonseformat.
  19. Skriv inn den endelige nettadressen for annonsen. Den endelige nettadressen er landingssiden du vil at folk skal komme til når de klikker på annonsen din.
  20. Skriv inn visningsadressen for annonsen. Visningsadressen kan være en kortere versjon av den endelige nettadressen. Den kan også være den samme som den endelige nettadressen.
  21. Skriv inn en handlingsfremmende oppfordring. Sørg for at den vekker brukernes oppmerksomhet og leder folk til nettstedet som er angitt i den endelige nettadressen.
  22. Skriv inn en overskrift, som vises som den primære tekstlinjen som markedsfører produktet eller tjenesten din.
  23. (Valgfritt) Klikk på Alternativer for annonsenettadresse (avansert) for å legge til en sporingsmal, et suffiks for den endelige nettadressen eller egendefinerte parametere for den endelige nettadressen.
  24. Velg enten et av bildene som genereres automatisk fra videoene i YouTube-kanalen din (anbefales), eller et bilde du laster opp manuelt som tilleggsbanner. Tilleggsbannere vises bare på datamaskiner.
  25. Gi annonsen et navn.
  26. Klikk på Lagre og fortsett.