Uw Academy for Ads-accountgegevens met uw bedrijf delen

Als u wilt dat uw certificeringen meetellen voor de badge- of specialisatievereisten van uw bedrijf, moet u uw Academy for Ads-accountgegevens met uw bedrijf delen. Als u eerder een Academy for Ads-account heeft gemaakt, heeft u mogelijk al de optie gezien om uw gegevens te delen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw instellingen voor het delen van uw accountgegevens bekijkt en wijzigt.

Uw Academy for Ads-accountgegevens met uw bedrijf delen

1. Log in op uw Academy for Ads-account.
  2. Klik op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek en selecteer Mijn profiel.
  3. Klik onder uw profielafbeelding op 'Profiel bewerken'.
  4. Kies bij 'Deel mijn Academy for Ads-accountgegevens met mijn bedrijf' voor de optie 'Ja'.
  5. Klik op Opslaan.