Uw Skillshop-accountgegevens met uw bedrijf delen

Als u wilt dat uw certificeringen meetellen voor de badge- of specialisatievereisten van uw bedrijf, moet u uw Skillshop-accountgegevens met uw bedrijf delen. Als u eerder een Skillshop-account heeft gemaakt, heeft u mogelijk al de optie gezien om uw gegevens te delen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u op eigen initiatief uw instellingen voor het delen van uw accountgegevens bekijkt en wijzigt.

Uw Academy for Ads-accountgegevens met uw bedrijf delen

1. Log in op uw Skillshop-account.
  2. Klik rechtsboven op uw profielafbeelding en selecteer Mijn profiel.
  3. Klik onder uw profielafbeelding op Profiel bewerken.
  4. Kies bij 'Mijn Skillshop-accountgegevens met mijn bedrijf delen' voor de optie Ja.
  5. Klik op Opslaan.