Sådan viser Google annoncer for dine websitebesøgende og appbrugere

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Ved hjælp af dine datasegmenter i Google Ads kan du få kunderne til at udvise fornyet engagement. Det sker med udgangspunkt i data om kunderne, som du deler med Google via et globalt websitetag eller hændelseskodestykker på dit website og/eller i din app. Det er vigtigt at beskytte de data, du deler med Google, og sikre, at de holdes fortrolige. De typer data, der indsamles og bruges til målretning, omfatter f.eks. webadressen og henvisningsadressen for det website, der aktiverer et taghit, de tilpassede parametre, der bruges i dit sporingstag, og eventuelle resulterende medlemskaber af datasegmenter.

I denne artikel kan du læse om, hvordan Google bruger og behandler de data, du sender med henblik på brug til målretning med Google Ads.

Læs om, hvordan Google bruger data fra Kundematch, for at få flere oplysninger om, hvordan Google bruger og behandler de data, du sender via Kundematch. Læs om, hvordan Google bruger data om konverteringshændelser, for at få flere oplysninger om, hvordan Google bruger de data, du sender med henblik på konverteringssporing.

Sådan bruger Google dine data

Ved hjælp af segmenter, som består af dine data, matcher Google dine brugere med Google-konti, føjer brugere til datasegmenter, genererer tilsvarende målgruppesegmenter, viser dynamiske annoncer og sikrer, at dine Google Ads-kampagner overholder Googles politikker. Du har desuden adgang til rapporter med målgruppedata på din Google Ads-konto og alle andre konti, du har delt dine målgrupper med.

Google kan også bruge dine kundedata til at gøre din kampagne mere effektiv. Google bruger f.eks. både historiske konverteringsdata og de data, du tilføjer, for at optimere dine bud til automatiske budstrategier med det formål at forbedre dit samlede investeringsafkast. Dine kundedata kan bruges til at øge effektiviteten, når du bruger bestemte bud- og målretningsstrategier, uden noget deraf følgende krav om anvendelse af målgrupper i kampagnen. Google bruger muligvis også dine data til at finde andre målgruppesegmenter, der er relevante for dig, og give dig indsigt i dine datasegmenters sammensætning.

Dine datasegmenter bliver ikke delt med tredjeparter eller andre annoncører uden din tilladelse, og Google bruger ikke dine datasegmenter, når vi annoncerer for vores egne produkter.

Sådan behandler Google dine data

Google gør brug af de samme brancheførende standarder som dem, der bruges til at beskytte Google-brugeres data, når vi skal beskytte dine data og sikre, at de forbliver fortrolige.

Sådan behandler Google dine data:

• Adgang: Google bruger adgangskontrol af medarbejdere for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang.
  • Deling: Google deler ikke dine datasegmenter med tredjeparter, heriblandt andre annoncører, uden dit udtrykkelige samtykke. Google deler dog muligvis disse data, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende love og bestemmelser eller i tilfælde af retslige skridt eller statslige anmodninger.
  • Opbevaring: Google sørger for, at de brugere, der er i dine datasegmenter, forbliver i segmenterne i det tidsrum, du angiver (lige fra 1 dag til 540 dage). Du er selv ansvarlig for at overholde de lovbefalede tidsbegrænsninger. I nogle tilfælde har Google Ads-genererede lister en minimumvarighed på 30 dage. Dine data fra taghændelser gemmes i cirka 30 dage med henblik på at sikre overholdelse af politikker og give mulighed for forhåndsudfyldelse af nyoprettede datasegmenter.

Hos Google gør vi vores yderste for at sikre, at de systemer, der bruges til at gemme dine data, altid er sikre og pålidelige, og vores dedikerede sikkerhedseksperter sørger for at beskytte dataene mod trusler udefra.