Com mostra Google els anuncis als visitants del vostre lloc web i als usuaris de la vostra aplicació

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Amb els segments de les vostres dades, Google Ads us permet tornar a interaccionar amb els vostres clients segons les dades sobre aquests clients que compartiu amb Google mitjançant una etiqueta de lloc web global o fragments d'esdeveniment, ja sigui al vostre lloc web, a la vostra aplicació o a totes dues coses. És important preservar la confidencialitat i la seguretat de les dades que compartiu amb Google. Els tipus de dades que es recullen i s'utilitzen per a la segmentació inclouen l'URL i l'URL de referència del lloc web que activa una petició de fitxer de l'etiqueta, els paràmetres personalitzats que s'utilitzen a l'etiqueta de seguiment i les pertinences resultants als segments de dades.

Aquest article explica com utilitza i gestiona Google les dades que envieu per fer-les servir a la segmentació amb Google Ads.

Per obtenir més informació sobre la manera com Google utilitza i gestiona les dades que envieu mitjançant la segmentació per llista de clients, llegiu l'article Com utilitza Google les dades de segmentació per llista de clients. Per obtenir més informació sobre com utilitza Google les dades que envieu per al seguiment de conversions, llegiu l'article Com utilitza Google les dades d'esdeveniments de conversió.

Com utilitza Google les vostres dades

En utilitzar segments compostos per les vostres dades, Google cerca coincidències entre els usuaris i Comptes de Google, afegeix usuaris a segments de dades, genera segments de públics similars, mostra anuncis dinàmics i garanteix que les vostres campanyes de Google Ads compleixin les polítiques de Google. A més, els informes que contenen dades de públics estan disponibles tant al vostre compte de Google Ads com en qualsevol altre compte amb què hàgiu compartit els vostres públics.

Google també pot utilitzar les dades de client per millorar el rendiment de la vostra campanya. Per exemple, Google utilitza tant dades de conversió antigues com les dades que afegiu per optimitzar les vostres ofertes de les estratègies d'oferta automàtica amb l'objectiu de millorar-vos el retorn de la inversió (ROI) general. Les dades de client es poden utilitzar per millorar el vostre rendiment quan feu servir determinades estratègies d'oferta i de segmentació sense necessitat que apliqueu públics a la campanya. Google també pot utilitzar les vostres dades per identificar altres segments de públic rellevants per a la vostra empresa i proporcionar estadístiques sobre la composició dels segments de les vostres dades.

Finalment, els segments de les vostres dades no es compartiran amb tercers ni amb cap altre anunciant sense el vostre permís, i Google no els utilitzarà per anunciar els seus propis productes.

Com gestiona Google les vostres dades

Google manté la confidencialitat i la seguretat de les vostres dades mitjançant els mateixos estàndards, líders al sector, que utilitza per protegir les dades dels seus usuaris.

A continuació s'explica com gestiona Google les vostres dades:

• Accés: Google utilitza sistemes de control d'accés dels treballadors per protegir les vostres dades contra accessos no autoritzats.
  • Compartició: Google no comparteix els segments de les vostres dades amb tercers, inclosos els altres anunciants, sense el vostre consentiment explícit. Tanmateix, pot compartir aquestes dades per complir les lleis, les regulacions, els processos judicials o les sol·licituds governamentals exigibles.
  • Conservació: Google conserva els usuaris als segments de les vostres dades en funció de la durada que especifiqueu, que pot ser d'entre 1 i 540 dies. Per part vostra, sou responsable de complir amb qualsevol limitació de la durada d'acord amb la legislació aplicable. En alguns casos, les llistes que genera Google Ads tenen una durada mínima de 30 dies. Finalment, les dades procedents d'esdeveniments d'etiquetes s'emmagatzemen durant aproximadament 30 dies per ajudar-vos a complir les polítiques i permetre-us preemplenar segments de dades nous.

Google es compromet a garantir que els sistemes utilitzats per emmagatzemar les dades continuïn sent segurs i fiables. A més, disposa d'equips d'enginyers de seguretat especialitzats per protegir els seus sistemes de les amenaces externes.