Uw bedrijfsinformatie bewerken

Wanneer u met slimme campagnes begint te adverteren, kijken we of u al bedrijfsinformatie heeft opgegeven via Google Mijn Bedrijf. Als dit zo is, voegen we deze informatie toe. U kunt uw bedrijfsinformatie ook rechtstreeks aan uw slimme campagnes toevoegen en eventueel later bewerken.

Uw bedrijfsinformatie in slimme campagnes bewerken

1. Open de Google Ads-app voor iOS
  2. Tik bovenaan op het menu  en selecteer vervolgens Accountoverzicht.
  3. Ga naar de campagne waarvoor u gegevens wilt bekijken en tik vervolgens op Details
  4. Scroll omlaag. Tik op de kaart Bedrijfsinformatie op Bewerken
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan in uw bedrijfsinformatie.
  6. Tik op Opslaan.