Overschakelen naar een ander account om uw slimme campagne te beheren

Overschakelen naar een ander account

1. Ga naar uw gebruikersnaam en profielfoto bovenaan de pagina. Klik op uw profielfoto.
  2. Selecteer het account waarnaar u wilt overschakelen.
  3. Als u het gewenste account niet ziet, klikt u op Account toevoegen of meldt u zich aan om een nieuw account te maken.

De tijdzone van uw account kiezen

Uw rapporten, statistieken en facturen worden beïnvloed door de tijdzone die u selecteert. Voor bepaalde instellingen, zoals uw dagbudget, geldt een schema van 24 uur. We raden u aan om uw lokale tijdzone te selecteren, zodat uw budgetcyclus eindigt wanneer uw dag eindigt. Uw selectie heeft geen invloed op de locaties waar uw advertentie wordt weergegeven.

De tijdzone van een account kan niet worden gewijzigd nadat deze is ingesteld.