Over producten en services

• De producten en services die u kiest, zijn medebepalend voor de zoektermen waarnaast uw advertentie wordt weergegeven.
  • Als uw bedrijf verschillende producten en services aanbiedt, kunt u voor elk product en elke service een afzonderlijke advertentie maken.

Hoe producten en services werken

Wanneer u zich aanmeldt voor Google Ads of een nieuwe slimme campagne maakt, vertelt u ons voor welk product of welke service u graag wilt adverteren, zoals 'Tandarts', 'Kapsalon' of 'Autodealer'.

Op basis van het geselecteerde product of de geselecteerde service wordt bepaald naast welke zoektermen uw advertentie wordt weergegeven. Het is dus belangrijk dat u een nauwkeurige en specifieke bedrijfscategorie kiest. Telkens wanneer binnen de straal van uw doelgebied iemand op Google of Google Maps naar uw zoektermen zoekt, kan uw advertentie worden weergegeven en kunt u een nieuwe klant werven voor uw bedrijf.

Uw producten en services bewerken

U kunt uw product of service op elk gewenst moment bewerken. Houd hierbij steeds voor ogen dat het gekozen product of de gekozen service bepalend is voor de zoektermen waarnaast uw advertentie wordt weergegeven. Als u uw product of service bewerkt, veranderen we eveneens de zoektermen die bepalen wanneer uw advertenties worden weergegeven.

Klik op onderstaande link voor instructies voor het wijzigen van uw product of service.

Uw huidige product of service wijzigen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op de naam van uw slimme campagne om het bijbehorende dashboard te bekijken.
  3. Scroll omlaag op de pagina. Klik onder 'Uw advertentie-instellingen' op de kaart 'Product of service' op Bewerken.
  4. Bewerk uw bedrijfscategorie of de producten of services die u in uw campagne wilt promoten.
  5. Klik op Opslaan.