Produkttilknytning: Knytt sammen Salesforce- og Google Ads-kontoer

Nå er «Tilknyttede kontoer»-siden, som tidligere var under «Administrator» Admin Icon, plassert under «Verktøy» Tools Icon i «Data Manager». Google Ads Data Manager er et verktøy for importering og administrering av data med et intuitivt grensesnitt der du kan hente kundedata fra andre steder enn Google og aktivere dem i Google Ads. Finn ut mer om Data Manager.

Hvis du sporer potensielle salg og muligheter i Sales Cloud fra Salesforce, kan du importere konverteringene du får utenfor nettet, fra Sales Cloud til Google Ads ved å knytte Google Ads-kontoen din sammen med Salesforce. På denne måten blir det enklere å måle hvilken verdi du oppnår utenfor nettet med Google Ads-investeringene du gjør på nettet.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan knytte sammen og fjerne tilknytning mellom Google Ads- og Salesforce-kontoer. Du kan finne ut hva du må gjøre for å importere konverteringer, i artikkelen om importering av konverteringer fra Salesforce.

Tips i forbindelse med konverteringssporing via flere kontoer

Hvis du bruker konverteringssporing via flere kontoer i managerkontoen din (MCC), må du knytte Salesforce-kontoen din sammen med managerkontoen. Hvis dette ikke er tilfelle, kan du knytte Salesforce-kontoen sammen med den aktuelle kontoen du bruker.

Før du begynner

For å knytte sammen Google Ads og Salesforce må du ha administratortilgang til den aktuelle Google Ads-kontoen samt en Salesforce-konto der visse minstekrav til tillatelser innfris. Du bør også bruke en egen Salesforce-pålogging i stedet for din egen personlige pålogging. Hvis du vil fjerne eller endre en eksisterende tilknytning til en Google Ads-konto, trenger du bare administratortilgang til den aktuelle Google Ads-kontoen.

Veiledning

Slik kan du knytte sammen Google Ads- og Salesforce-kontoer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Data Manager.
  3. Hvis dette er den første gangen du knytter Google Ads sammen med en Salesforce-konto, kan du gå til «Fra Google» under «Salesforce» og klikke på Detaljer og deretter på Tilknytt Salesforce.
    • Hvis du tidligere har tilknyttet en Salesforce-konto, kan du klikke på Administrer og tilknytt ved siden av «Salesforce» under «Tilkoblede produkter». Klikk på Administrer under Handlinger.
  4. Når du har klikket på Tilknytt Salesforce, kan du velge «Tilknytt Salesforce direkte» for å importere konverteringer utenfor nettet.
  5. Nå får du se en påloggingsside for Salesforce, og du må deaktivere eventuell blokkering av forgrunnsvinduer for å se dette vinduet. Skriv inn legitimasjonen for Salesforce-kontoen din, og klikk på Logg på.
  6. Deretter blir du spurt om du vil tillate at Google Ads Konverteringsimport-appen får tilgang til deler av Salesforce-kontoen din for å kunne knytte sammen kontoene. Klikk på Tillat.
  7. Kontoen vises i tabellen, med «Ikke konfigurert» i «Status»-kolonnen. Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere kontoen din:
    1. Hold markøren over «Ikke konfigurert»-statusen.
    2. Klikk på Konfigurer i forgrunnsvinduet som vises. Nå åpnes en side der du kan velge hvilke Salesforce Cloud-hendelser som skal importeres som konverteringshandlinger.
    3. Knytt konverteringshandlinger til Salesforce-hendelsene dine. Følg fremgangsmåten i trinn 6 i artikkelen Importer konverteringer fra Salesforce.
  8. Gå tilbake til siden for tilknyttede kontoer for Salesforce, og last inn siden på nytt. Kontoen du nettopp har konfigurert, skal nå vises med «Tilknyttet» i «Status»-kolonnen. Hvis tilknytningen mellom Salesforce- og Google Ads-kontoen ikke fungerer som den skal, er statusen «Deaktivert». Hold markøren over statusen for å se hvorfor linken er deaktivert.

Slik kan du fjerne tilknytninger mellom Salesforce- og Google Ads-kontoer

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Data Manager.
  3. Klikk på Administrer og tilknytt ved siden av «Salesforce» under «Tilkoblede produkter».
  4. Finn kontoen du vil fjerne tilknytningen til, og klikk på Fjern tilknytningen i Handlinger-kolonnen.
  5. Klikk på Fjern tilknytningen på bekreftelsesskjermen.

Hvis du vil gjenopprette tilknytningen til denne kontoen, kan du gjøre det ved å klikke på Gjenopprett tilknytningen i «Handlinger»-kolonnen for kontoen. Du trenger ikke konfigurere Salesforce-kontoen på nytt.

Linker til relatert innhold

Linker til Search Console-relatert innhold

Om produkttilknytning