Manageraccounts (Mijn Klantencentrum-accounts): Over labels in manageraccounts

In uw manageraccount vindt u 2 typen labels:

1. Labels: deze worden gemaakt en toegewezen aan campagnes op afzonderlijk Google Ads-accountniveau
  2. Accountlabels: deze worden gemaakt en toegewezen aan accounts op manageraccountniveau

In dit artikel wordt het verschil tussen labels en accountlabels uitgelegd en hoe u deze in uw manageraccount kunt bekijken.

Labels

Er worden in uw manageraccount labels getoond die voor campagnes in afzonderlijke Google Ads-accounts zijn gemaakt en hieraan zijn toegewezen. U kunt deze labels bekijken in de kolom Labels op de pagina Campagnes van uw account. U kunt de weergave op de pagina Campagnes ook filteren zodat er alleen campagnes met specifieke labels worden getoond.

Opmerking: Als gebruiker van een manageraccount (MCC-account) kunt u campagnes efficiënter beheren door rapporten te maken, te bewerken, op te slaan en toe te passen op specifieke onderliggende accounts of in alle campagnes. U kunt ook overal op het pad van een manageraccount naar het niveau van een onderliggend account labels maken en beheren.

Accountlabels

Accountlabels worden door een manageraccount gemaakt en toegewezen aan een submanageraccount of afzonderlijke Google Ads-accounts. U kunt er samenhangende klantaccounts mee groeperen. Accountlabels worden alleen getoond in manageraccounts. Ze kunnen niet worden gemaakt of weergegeven op het afzonderlijke Google Ads-accountniveau.

In dit artikel wordt alleen uitgelegd hoe u accountlabels in uw manageraccount kunt weergeven en hoe u op accountlabels kunt filteren. Als u wilt weten hoe u accountlabels kunt maken, verwijderen en bewerken, leest u het artikel Accountlabels maken en bewerken in manageraccounts.

Campagne- en accountlabels weergeven of hierop filteren

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Campagnelabels

U kunt campagnes in meerdere accounts bijhouden door de labels die aan campagnes zijn toegewezen te bekijken in de kolom Labels op de pagina Campagnes van uw manageraccount. U kunt ook filters maken als u alleen campagnes met specifieke labels wilt zien.

De weergegeven campagnes filteren op campagnelabel:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op het icoon Campagnes Campaigns Icon en daarna op het dropdownmenu Campagnes om de pagina Campagnes te openen.
  3. Klik op het filtericoon Filter en op Label in het menu.
  4. Vink het vakje aan naast de labels waarop u wilt filteren. U kunt de labels ook bovenaan zoeken.
  5. Klik op Toepassen.

Accountlabels

Als u accountlabels wilt bekijken, klikt u op 'Accounts' in het paginamenu aan de linkerkant. U ziet de kolom 'Accountlabels' op de pagina's 'Prestaties', 'Subaccountinstellingen' en 'Budgetten' van uw manageraccount of een gekoppeld manageraccount.

De weergegeven accounts filteren op accountlabels:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Accounts Accounts icon..
  3. Klik op het filtericoon Filter en op Accountlabels in het menu.
  4. Vink het vakje aan naast het accountlabel waarop u wilt filteren. U kunt de accountlabels ook bovenaan zoeken.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Accountbeheer