Managerkonti (MCC): Om etiketter på managerkonti

På din managerkonto kan du se to typer etiketter:

1. "Etiketter": Oprettes og tildeles kampagner på individuelt Google Ads-kontoniveau
  2. "Kontoetiketter": Oprettes og tildeles konti på managerkontoniveau

I denne artikel kan du læse om forskellen på etiketter og kontoetiketter og om, hvordan du får dem vist på din managerkonto.

Etiketter

På din managerkonto kan du se etiketter, der er oprettet og tildelt til kampagner på individuelle Google Ads-konti. Du kan se disse etiketter i kolonnen Etiketter på siden Kampagner på din konto. Du kan også filtrere visningen på siden Kampagner, så der kun vises kampagner med bestemte etiketter.

Bemærk! Som managerkontobruger (MCC-konto) kan du administrere kampagner mere effektivt ved at oprette, redigere og anvende rapporter på specifikke underordnede konti eller på tværs af alle kampagner. Du kan også oprette og administrere etiketter hvor som helst på en managerkontos vej til et underordnet kontoniveau.

Kontoetiketter

Kontoetiketter oprettes via en managerkonto og tildeles til undermanagerkonti eller individuelle Google Ads-konti. Du kan bruge dem til at hjælpe med at oprette meningsfulde grupperinger af klientkonti. Bemærk! Kontoetiketter kan kun ses på managerkonti. De kan ikke oprettes eller ses på individuelt Google Ads-kontoniveau.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får vist og filtrerer efter kontoetiketter på din managerkonto. Læs Opret og rediger kontoetiketter på managerkonti for at få oplysninger om, hvordan du opretter, fjerner og redigerer kontoetiketter.

Få vist eller filtrér efter kampagne- og kontoetiketter

Kampagneetiketter

Du kan se de etiketter, der er tildelt til kampagner, i kolonnen "Etiketter" på siden "Kampagner" på din managerkonto, så du nemmere kan holde styr på kampagner på tværs af konti. Du kan også oprette filtre, så der kun vises kampagner med bestemte etiketter.

Sådan filtrerer du de viste kampagner efter kampagneetiket:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på filterikonet Filter, og klik derefter på Etiket i menuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de etiketter, du vil filtrere efter. Du kan også søge efter etiketter øverst.
  5. Klik på Anvend.

Kontoetiketter

Du kan få vist kontoetiketter ved at klikke på Konti i sidemenuen til venstre. Du kan se kolonnen "Kontoetiketter" på siderne "Effektivitet", "Indstillinger for underkonti" og "Budgetter" på din managerkonto eller en tilknyttet managerkonto.

Sådan filtrerer du de viste konti efter kontoetiket:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på filterikonet Filter, og klik derefter på Kontoetiketter i menuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den kontoetiket, du vil filtrere efter. Du kan også søge efter kontoetiketter øverst.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Kontoadministration