Comptes de gestor (MCC): sobre les etiquetes dels comptes de gestor

Al compte de gestor, veureu dos tipus d'etiquetes:

1. "Etiquetes": es creen i s'assignen a campanyes al nivell de compte de Google Ads individual.
  2. "Etiquetes de compte": es creen i s'assignen a comptes al nivell de compte de gestor.

Aquest article explica la diferència entre les etiquetes i les etiquetes de compte, i mostra com les podeu veure al compte de gestor.

Etiquetes

Al vostre compte de gestor podeu veure les etiquetes que es creen i s'assignen a campanyes en comptes de Google Ads individuals. Aquestes etiquetes es mostren a la columna Etiquetes de la pàgina Campanyes del compte. També podeu filtrar la visualització a la pàgina Campanyes per veure només campanyes amb etiquetes específiques.

Nota: com a usuari d'un compte de gestor (MCC), podeu gestionar les campanyes de manera més eficient creant, editant i aplicant etiquetes en comptes secundaris específics o en totes les campanyes. També podeu crear i gestionar etiquetes en qualsevol punt del camí d'un compte de gestor fins al nivell de compte secundari.

Etiquetes de compte

Les etiquetes de compte les crea un compte de gestor i s'assignen a comptes de subgestor o bé a comptes de Google Ads individuals. Les podeu fer servir per ajudar-vos a crear grups significatius de comptes de client. No oblideu que només els comptes de gestor poden veure les etiquetes de compte; no es poden crear ni veure al nivell de compte de Google Ads individual.

Aquest article explica com podeu consultar i filtrar per etiquetes de compte al compte de gestor. Per obtenir informació sobre com podeu crear, treure i editar etiquetes de compte, llegiu l'article Crear i editar etiquetes de compte als comptes de gestor.

Consultar o filtrar per etiquetes de campanya i de compte

Etiquetes de campanya

Per ajudar-vos a fer un seguiment de les campanyes dels diversos comptes, podeu consultar les etiquetes assignades a les campanyes a la columna "Etiquetes" de la pàgina "Campanyes" del compte de gestor. També podeu crear filtres per veure només campanyes amb etiquetes específiques.

Per filtrar les campanyes que veieu per etiqueta de campanya:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic a la icona de filtre Filtra i, al menú que es mostra a continuació, feu clic a Etiqueta.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de les etiquetes per les quals voleu filtrar. També podeu cercar etiquetes a la part superior.
  5. Feu clic a Aplica.

Etiquetes de compte

Per veure les etiquetes de compte, feu clic a Comptes al menú de pàgines de l'esquerra. Podeu veure la columna "Etiquetes de compte" a les pàgines Rendiment, Configuració dels subcomptes i Pressupostos del vostre compte de gestor o d'un compte de gestor enllaçat.

Per filtrar els comptes que veieu per etiqueta de compte:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes.
  3. Feu clic a la icona de filtre Filtra i, al menú, seleccioneu Etiquetes de compte.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'etiqueta de compte per la qual voleu filtrar. També podeu cercar etiquetes de compte a la part superior.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió de comptes