Om annullering af kundekonti

Hvis du har brug for at annullere dine kundekonti, kan du gøre det direkte fra siden "Indstillinger for underkonti" på din managerkonto. Du kan altid annullere en kundekonto ved at gå til den pågældende konto og følge de almindelige trin til annullering af en konto. Det kan dog være mere effektivt at annullere via siden "Indstillinger for underkonti" på din managerkonto, hvis du vil annullere flere konti ad gangen.

I denne artikel kan du læse om, hvordan annullering af kundekonti fungerer, og se, hvordan du gør dette fra din managerkonto.

Krav

Hvis du vil annullere en kundekonto, skal du opfylde følgende krav:

Visning af annullerede konti

Når du har annulleret konti, kan du altid få de annullerede konti vist i tabellen på siden "Administration" ved at klikke på filteret "Kontostatus" i navigationspanelet og markere afkrydsningsfeltet ud for Annulleret. De annullerede konti vises med et rødt X ud for kontonavnet for at angive deres status som annullerede.

Du kan gå til en lukket konto på samme måde som til enhver anden aktiv konto ved at klikke på den lukkede kontos navn i kolonnen "Konti". Husk, at individuelle brugere, der har adgang til den annullerede konto, også altid vil kunne få adgang til deres annullerede konti som normalt. På selve kontoen vises en advarsel foroven, om at kontoen er annulleret.

Genaktivering af annullerede konti

Ligesom ved individuelle Google Ads-konti kan du eller brugere med adgang til kontoen til enhver tid genaktivere de annullerede konti. Du kan dog ikke genaktivere lukkede konti via siden "Indstillinger for underkonti".

Hvis du vil genaktivere en lukket konto, skal du gå til den lukkede konto. Advarslen foroven på den annullerede konti indeholder et link, som du kan klikke på for at genaktivere kontoen. Du kan også altid genaktivere ved at følge de almindelige trin til at genaktivere individuelle konti

Bemærk! Hvis din konto er linket til en managerkonto, kan du kun genaktivere din konto, hvis administratoren ikke har nået maksimumgrænsen for antal konti. Hvis administratoren har nået maksimumgrænsen for antal konti, kan du kun genaktivere din konto, hvis administratoren fjerner linket til eller annullerer mindst én af sine nuværende kundekonti.

Sådan annullerer du konti fra siden "Indstillinger for underkonto"

Husk, at du skal have administratoradgang til din managerkonto for at kunne annullere konti.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti i sidemenuen til venstre og derefter på Administration øverst.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil annullere.
  4. Klik på Rediger, og vælg Annuller på rullemenuen.