Comptes de gestor (MCC): crear i editar etiquetes de compte als comptes de gestor

Les etiquetes de compte les creen els comptes de gestor, que les assignen a comptes de subgestor o a comptes de Google Ads individuals per mirar de crear grups significatius de comptes de client.

Les etiquetes us permeten organitzar en grups les campanyes, els grups d'anuncis, els anuncis i les paraules clau. Són personalitzables i les podeu modificar quan vulgueu.

Nota: com a usuari d'un compte de gestor (MCC), podeu gestionar les campanyes de manera més eficient creant, editant i aplicant etiquetes en comptes secundaris específics o en totes les campanyes. També podeu crear i gestionar etiquetes en qualsevol punt del camí d'un compte de gestor fins al nivell de compte secundari.

Aquest article explica com podeu crear, treure i editar etiquetes de compte. Per obtenir més informació sobre les etiquetes de compte i entendre en què es diferencien de les etiquetes de campanya, llegiu l'article Sobre les etiquetes dels comptes de gestor.

Instruccions

Les etiquetes de compte es poden crear, treure o editar a la pàgina Rendiment, Gestió o Pressupostos. Per començar:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes.
  3. A Rendiment, seguiu els passos que es descriuen tot seguit segons l'acció que vulgueu completar.

Crear una etiqueta de compte nova

1. Marqueu la casella que hi ha al costat dels comptes per als quals voleu crear una etiqueta de compte.
  2. Al menú de la part superior de la taula, feu clic a Etiqueta i, tot seguit, a Crea una etiqueta.
  3. Al quadre "Etiqueta nova", podeu:
    1. Triar un color.
    2. Introduir un nom.
    3. Introduir una descripció opcional.
    4. Introduir el propietari de l'etiqueta.
  4. Introduïu el nom de l'etiqueta i feu clic a Crea.

L'etiqueta nova s'hauria de veure al menú amb la casella marcada, juntament amb les altres etiquetes que s'havien aplicat anteriorment a aquest compte. Feu clic a Aplica.

Aplicar una etiqueta existent

1. Marqueu la casella que hi ha al costat dels comptes als quals voleu aplicar etiquetes.
  2. Feu clic al menú Etiqueta a la part superior de la taula.
  3. Marqueu la casella que hi ha al costat de les etiquetes que voleu aplicar als comptes seleccionats.
  4. Feu clic a Aplica.

Treure una etiqueta d'un compte

1. Marqueu la casella que hi ha al costat dels comptes dels quals voleu treure etiquetes.
  2. Feu clic al menú Etiqueta a la part superior de la taula.
  3. Desmarqueu la casella que hi ha al costat de les etiquetes que voleu treure dels comptes seleccionats.
  4. Feu clic a Aplica.

Editar un nom d'etiqueta

1. Feu clic al nom de l'etiqueta a la columna Etiquetes de compte i, tot seguit, feu clic a la icona de llapis Edita.
  2. Editeu el nom de l'etiqueta i feu clic a Desa.

Suprimir una etiqueta completament

1. Feu clic al nom de l'etiqueta a la columna Etiquetes de compte i, tot seguit, feu clic a la icona de llapis Edita.
  2. Feu clic a la icona de paperera . L'etiqueta es traurà de tots els comptes i se suprimirà de manera permanent de la llista del menú Etiqueta.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió de comptes