Ändra kontonamn i ditt förvaltarkonto

Du kan ändra namnet på ditt förvaltarkonto och dina kundkonton. Tänk på att användare med åtkomst till kundkonton också kan ändra namnen på kundkontona.

I den här artikeln beskriver vi hur du byter kontonamn på ditt förvaltarkonto.

Anvisningar

Byt namn på förvaltarkontot

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på verktygsikonen högst upp till höger i kontot.
  3. Klicka på Inställningar under Konfiguration.
  4. Klicka på Kontoinställningar högst upp på sidan.
  5. Klicka på pilen vid Kontonamn och ange det nya namnet på kontot.
  6. Klicka på Spara.

Ändra namn på dina kundkonton

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton på sidmenyn till vänster.
  3. Håll muspekaren över kontonamnet du vill ändra och klicka på pennikonen Redigera.
  4. Ange ett nytt namn och klicka på Spara.