Ändra kontonamn i ditt förvaltarkonto

Du kan ändra namnet på ditt förvaltarkonto och dina hanterade konton. Tänk på att användare med tillgång till de hanterade kontona också kan ändra namnen på dessa konton.

I den här artikeln beskriver vi hur du byter kontonamn på ditt förvaltarkonto.

Anvisningar

Byt namn på förvaltarkontot

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på verktygsikonen högst upp till höger i kontot.
  3. Klicka på Inställningar under Konfiguration.
  4. Klicka på Kontoinställningar högst upp på sidan.
  5. Klicka på pilen vid Kontonamn och ange det nya namnet på kontot.
  6. Klicka på Spara.

Byta namn på dina hanterade konton

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton på sidmenyn till vänster.
  3. Håll muspekaren över kontonamnet du vill ändra och klicka på pennikonen Redigera.
  4. Ange ett nytt namn och klicka på Spara.