Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): De accountnamen in uw manageraccount wijzigen

U kunt de naam van uw manageraccount en klantaccounts wijzigen. Houd er rekening mee dat gebruikers met toegang tot klantaccounts ook de namen van klantaccounts kunnen wijzigen.

Dit artikel leest u hoe u in uw manageraccount accountnamen kunt wijzigen.

Instructies

De naam van uw manageraccount wijzigen:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Voorkeuren.
  4. Zoek op de pagina naar Accountnaam, klik op de pijl naast Accountnaam en geef de nieuwe naam op voor uw account.
  5. Klik op Opslaan.

De namen van uw klantaccounts wijzigen:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Accounts.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de accountnaam die u wilt wijzigen en klik op het potloodje Bewerken.
  4. Geef de nieuwe naam op en klik op Opslaan.
Opmerking: Nieuwe accounts ondersteunen geen URL's meer in de accountnaam.

Gerelateerde links

Pagina Onderwerp in manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Accountbeheer