Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Tilien nimien muuttaminen hallinnoijan tilillä

Voit muuttaa hallinnoijan tilisi ja asiakastiliesi nimiä. Muista, että käyttäjät, joilla on pääsy asiakastileille, voivat myös muuttaa asiakastilien nimiä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa tilien nimiä hallinnoijan tililläsi.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Hallinnoijan tilin nimen muuttaminen:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  3. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Asetukset-valikkoa.
  4. Etsi sivulta Tilin nimi ja klikkaa sen vieressä olevaa nuolta. Lisää sitten tilille haluamasi uusi nimi.
  5. Klikkaa Tallenna.

Asiakastilien nimien muuttaminen:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa Tilit-kuvaketta Accounts icon..
  3. Vie hiiri muutettavan tilin nimen päälle ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Lisää uusi nimi ja klikkaa Tallenna.
Huom. Uusien tilien nimissä ei voi enää käyttää URL-osoitteita.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Tilien hallinta