Använd massuppladdning för att skapa flera konton från förvaltarkontot

I stället för att skapa enskilda Google Ads-konton i ditt förvaltarkonto kan du använda massuppladdning för att skapa flera Google Ads-konton i förvaltarkontot.

Innan du börjar

I den här artikeln beskriver vi hur du använder massuppladdning för att skapa nya Google Ads-konton i ditt förvaltarkonto. Om du vill ha mer information om massöverföring i Google Ads, t.ex. om hur du laddar ned, redigerar och laddar upp ett kalkylblad, läser du Göra ändringar via massuppladdning.

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton i sidmenyn till vänster och sedan på Förvaltning högst upp.
  3. Klicka på verktygsikonen ovanför tabellen.
  4. Klicka på Ladda upp
  5. Klicka på Välj fil och välj kalkylarket som du vill ladda upp i fönstret som visas.
  6. Klicka på Förhandsgranska om du vill se mer information om de föreslagna ändringarna eller felen. Klicka annars på Använd.