Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Uusien Google Ads ‐tilien luominen hallinnoijan tileiltä

Voit luoda uuden Google Ads ‑tilin suoraan hallinnoijan tililtä käyttämättä toista sähköpostiosoitetta tai salasanaa. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun olet kirjautuneena Google Adsin hallinnoijan tilille. Et voi luoda tiliä Google Ads Editorilla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda uusia tilejä hallinnoijan tililtä. Perehdy myös aiemmin luotujen tilien linkittämiseen.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat luoda uusia Google Ads ‐tilejä suoraan hallinnoijan tililtä, sinun tulee linkittää aiemmin luotu Google Ads ‐henkilötili tai hallinnoijan tili, joka täyttää seuraavat ehdot:

• Mainontaan on käytetty tilin koko käyttöaikana yli 1 000 $, eikä tilillä ole ollut käytäntörikkomuksia.
  • Hallinnoijan tili omistaa (suoraan tai epäsuorasti) sellaisen Google Ads ‐henkilötilin, jonka koko käyttöaikana mainontaan on käytetty yli 1 000 $, eikä millään hallinnoidulla tilillä ole ollut käytäntörikkomuksia.

Hyvä muistaa: Jos hallinnoijan tilisi ei jossain vaiheessa täytä yllä mainittuja ehtoja, et voi luoda tilejä suoraan, ennen kuin tilisi täyttää jälleen kyseiset ehdot. Ehdot eivät täyty esimerkiksi silloin, jos poistat kaikkien tilien linkityksen.

Näin se toimii

Uudella Google Ads ‑tilillä ei ole aluksi käyttäjiä, eivätkä käyttäjät pääse suoraan tilille, ellet kutsu heitä. Kun olet luonut tilin, et voi poistaa tilin linkitystä hallinnoijan tililtä, ellet kutsu tilille ensin vähintään yhtä käyttäjää, jolla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet.

Tilin luominen ei tarkoita, että hallinnoijan tili saisi aiempaa enemmän tilin päivittäiseen hallintaan liittyviä oikeuksia. Hallinnoijan tili määritetään kuitenkin tämän myötä automaattisesti tilin omistavaksi järjestelmänvalvojaksi. Hallinnoijan tilin käyttäjät voivat siis kutsua tilille käyttäjiä, hyväksyä käyttäjäkutsuja, poistaa toisen hallinnoijan pääsyoikeudet, hyväksyä kutsun toiselta hallinnoijalta ja hylätä toisen hallinnoijan.

Muista, että tavallisten henkilötilien tapaan myös hallinnoijan tililtä luomasi tilit peruutetaan, jos ne eivät ole olleet aktiivisia yli 15 kuukauteen.

Ilmoitusasetukset

Hallinnoijan tililtä luotuja tilejä koskevat tärkeät ilmoitukset lähetetään hallinnoijan tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Hallinnoijan tili ei kuitenkaan oletuksena saa muita ilmoituksia asiakastililtä. Ilmoitusasetuksia voi tarvittaessa muuttaa.

Vinkki: Voit koska tahansa luoda useita Google Ads ‑tilejä kerralla joukkolatauksen avulla.

Tilin luominen hallinnoijan tililtä

Vaihtoehto 1: Tilin luominen Tilit-sivulta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit.
  3. Klikkaa pluspainiketta .
  4. Seuraa tilin luomisen ohjeita.

Vaihtoehto 2: Tilin luominen Asetukset-sivulta

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa laajennetusta valikosta Alatilin asetukset.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Seuraa tilin luomisen ohjeita.

Tallennuksen jälkeen siirryt Laskutusmääritys-sivulle. Valitse automaattiset tai manuaaliset maksut uudelle tilille näin:

1. Klikkaa oikealta Luo uusi määritys toisella maksutavalla.
  2. Vieritä linkitettyjen maksuprofiilien kohdalle ja klikkaa Lisää uusi maksuprofiili.
  3. Valitse Miten maksat ‑kohdasta Automaattiset maksut tai Manuaaliset maksut.
  4. Lisää yrityksen nimi, osoite ja maksuvälineen tiedot.
  5. Klikkaa Lähetä.

Voit luoda uudet laskutusasetukset hallinnoijan tililläsi seuraavasti:

1. Valitse Luo uudet laskutusasetukset.
  2. Valitse seuraavalta sivulta laskutusmaa ja ‑valuutta.
  3. Lisää maksuprofiilin tunnus tai hae tunnusta, jota haluat käyttää uusissa laskutusasetuksissa. Valitsemasi maksuprofiili on taloudellisesti vastuussa Google Ads ‑tilistä.
  4. Lisää Miten maksat ‑kohtaan tarvittavat laskutusasetustiedot:
    • Laskun nimi
    • Sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään
    • Postiosoite, johon lasku lähetetään (valinnainen)
    • Laskutusosoite
    • Palvelusopimus.
  5. Klikkaa Luo laskutusasetukset.
Huom. Uusien tilien nimissä ei voi enää käyttää URL-osoitteita.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Tilien hallinta