Managerkonti (MCC-konto): Opret en Google Ads-managerkonto

En managerkonto er en Google Ads-konto, som gør det let for dig at se og administrere flere Google Ads-konti (herunder andre managerkonti) ét samlet sted. I denne artikel kan du læse om, hvor og hvordan du opretter managerkonti.

Bemærk!

• Managerkonti er designet til administration af flere konti. Det kan være en god idé først at læse Om managerkonti.
  • Managerkonti tæller med i grænsen på 20 Google Ads-konti for én og samme mailadresse. Få flere oplysninger om tilknytning af flere konti.

Oprettelse af en managerkonto fra managerkontoens startside

1. Gå til startsiden for Google Ads-managerkonti, og klik på Opret en managerkonto.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med den mail, som du gerne vil bruge til at administrere din nye managerkonto.
  3. Navngiv din managerkonto. Det er det navn, som dine kunder ser på deres kundekonto.
    • Bemærk! Fra og med marts 2023 accepteres webadresser ikke længere i kontonavne.
  4. Vælg, hvordan du har tænkt dig at bruge kontoen – enten som en konto til administration af dine egne Google Ads-konti eller som en konto til administration af andre folks konti.
  5. Vælg land og tidszone. Denne tidszone bruges til din kontorapportering og -fakturering og kan ikke ændres. Vi anbefaler, at du vælger den tidszone, som du arbejder i.
    • Bemærk! Tidszoner kan ikke ændres.
  6. Vælg en permanent valuta til din konto.
    • Vi anbefaler, at du vælger den valuta, du gør dine forretninger i. Dine kundekonti faktureres i de individuelt valgte valutaer. Husk, at når du tjekker effektivitets- eller budgetoplysninger på tværs af konti på din managerkonto, har du mulighed for at se eventuelle omkostningsrelaterede oplysninger konverteret til den valuta, som din managerkonto bruger. Få flere oplysninger om at konvertere valutaer i din managerkonto.
  7. Klik på Undersøg din konto for at komme godt i gang.

Opret en managerkonto på siden med indstillinger for underkonti

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Vælg den managerkonto, du vil oprette en undermanagerkonto for.
    • Bemærk! Der er skrevet Administrator under kontonavnet for managerkonti.
  3. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Indstillinger for underkonti øverst.
  4. Klik på den blå plusknap , og vælg Opret en ny managerkonto.
  5. Angiv de nye kontooplysninger, herunder kontonavn, primær kontobrug, land, tidszone og valuta.
    • Valgfrit:
      • Klik på Inviter brugere til denne konto (valgfrit) for at invitere brugere til din nye managerkonto.
      • Klik på rullemenuen, og indstil adgangsniveauet til "Administrativ adgang", "Standard", "Skrivebeskyttet", "Kun mail" eller "Fakturering". Få flere oplysninger om brugeradgangsniveauer til din managerkonto.
  6. Klik på Gem og fortsæt.

Opret en managerkonto på siden Effektivitet

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Vælg den managerkonto, du vil oprette en undermanagerkonto for.
    • Bemærk! Under managerkonti står der Manager under kontonavnet.
  3. Klik på Konti på sidemenuen til venstre og derefter på Effektivitet øverst.
  4. Klik på den blå plusknap , og vælg Opret en ny managerkonto.
  5. Angiv de nye kontooplysninger, herunder kontonavn, primær kontobrug, land, tidszone og valuta.
    • Valgfrit:
      • Klik på Inviter brugere til denne konto (valgfrit) for at invitere brugere til din nye managerkonto.
      • Klik på rullemenuen, og indstil adgangsniveauet til "Administrativ adgang", "Standard", "Skrivebeskyttet", "Kun mail" eller "Fakturering". Få flere oplysninger om brugeradgangsniveauer til din managerkonto.
  6. Klik på Gem og fortsæt.

Flyt konti inden for hierarkiet

Når du har oprettet din nye managerkonto, har du på næste side mulighed for at flytte konti, der er tilknyttet i det aktuelle hierarki, eller tilknytte andre konti.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at flytte konti i det aktuelle hierarki, så de knyttes direkte til din nye managerkonto:

1. Klik på Vælg konti.
  2. Vælg de konti, der skal tilknyttes, i dialogboksen til kontovalg.
  3. Klik på Udfør.

Følg nedenstående trin for at knytte andre konti direkte til din nye managerkonto:

1. Angiv eller indsæt dine kunde-id'er (ét pr. linje) i sektionen "Tilknyt andre konti (valgfrit)"
  2. Klik på Tilknyt konti.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Introduktion til managerkonti