Opret en Google Ads-managerkonto

En managerkonto er en Google Ads-konto, som gør det let for dig at se og administrere alle dine Google Ads-konti – herunder andre managerkonti – ét samlet sted.

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter managerkonti. Det kan være en god idé først at læse Om managerkonti.

Vejledning

Sådan opretter du en managerkonto:

1. Gå til startsiden for Google Ads-managerkonti, og klik på Opret en managerkonto.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med den mail, du gerne vil bruge til at administrere din nye managerkonto.
  3. Du kan bruge den samme mailadresse til op til 20 Google Ads-konti (inkl. managerkonti). Få flere oplysninger om tilknytning af flere konti
  4. Navngiv din managerkonto. Det er det navn, dine kunder ser på deres managerstyrede konto.
  5. Vælg, hvordan du har tænkt dig at bruge kontoen – enten som en konto til administration af dine egne Google Ads-konti eller som en konto til administration af andre folks konti.
  6. Vælg land og tidszone. Denne tidszone bruges til din kontorapportering og -fakturering og kan ikke ændres. Vi anbefaler, at du vælger den tidszone, du arbejder i.
  7. Vælg en permanent valuta til din konto. Dette er den valuta, der bruges til faktureringsbehov på din managerkonto (f.eks. administreret budget). Vi anbefaler, at du vælger den valuta, du gør dine forretninger i. Dine administrerede konti faktureres i de individuelt valgte valutaer. Husk, at når du tjekker præstations- eller budgetoplysninger på tværs af konti på din managerkonto, har du mulighed for at se eventuelle omkostningsrelaterede oplysninger konverteret til den valuta, som din managerkonto bruger. Få flere oplysninger om at konvertere valutaer i din managerkonto.
  8. Klik på Undersøg din konto for at komme godt i gang.