Comptes de gestor (MCC): crear un compte de gestor de Google Ads

Un compte de gestor és un compte de Google Ads que us permet consultar i gestionar fàcilment diversos comptes de Google Ads, inclosos altres comptes de gestor, des d'un sol lloc. Aquest article explica on i com es poden crear comptes de gestor.

Nota:

• Els comptes de gestor estan dissenyats per gestionar diversos comptes. Us recomanem que primer consulteu l'article Sobre els comptes de gestor.
  • Els comptes de gestor es comptabilitzen per al límit de 20 comptes de Google Ads amb una mateixa adreça electrònica. Obteniu més informació sobre com podeu associar diversos comptes.

Crear un compte de gestor des de la pàgina d'inici de comptes de gestor

1. Visiteu la pàgina d'inici de comptes de gestor de Google Ads i feu clic a Creeu un compte de gestor.
  2. Si encara no heu iniciat la sessió, feu-ho amb l'adreça electrònica que voleu utilitzar per gestionar el compte de gestor nou.
  3. Poseu un nom al compte de gestor. Serà el nom que veuran els vostres clients al seu compte de client.
    • Nota: des del març de 2023, ja no s'accepten URL com a noms de comptes.
  4. Trieu com teniu pensat fer servir el compte, ja sigui com a compte per gestionar els vostres propis comptes de Google Ads o per gestionar comptes d'altres usuaris.
  5. Seleccioneu el vostre país i zona horària. La zona horària s'utilitza per als informes i per a la facturació del compte, i no es pot canviar. Us recomanem que trieu la zona horària en què treballeu.
    • Nota: les zones horàries no es poden canviar.
  6. Seleccioneu una moneda permanent per al compte.
    • Us recomanem que trieu la moneda amb què feu negocis. Els comptes de client es facturaran en la moneda que tingui definida cadascun. Recordeu que quan consulteu la informació sobre el rendiment o el pressupost dels comptes al vostre compte de gestor, podeu veure la informació relacionada amb els costos convertida a la moneda que utilitzeu al compte de gestor. Obteniu més informació sobre la conversió de moneda als comptes de gestor.
  7. Feu clic a Explora el compte per començar.

Crear un compte de gestor a la pàgina Configuració de subcomptes

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Seleccioneu el compte de gestor en què vulgueu crear un subgestor.
    • Recordeu que els comptes de gestor tenen el text Gestor escrit a sota del nom del compte.
  3. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració i, tot seguit, a l'opció Configuració de subcomptes que hi ha a la part superior.
  4. Feu clic al botó blau de més i seleccioneu Crea un compte de gestor.
  5. Introduïu la informació del compte nou, inclosos el nom, l'ús principal, el país, la zona horària i la moneda.
    • Opcional:
      • Feu clic a Convida usuaris a aquest compte (opcional) per convidar usuaris al compte de gestor nou.
      • Feu clic al menú desplegable i definiu el seu nivell d'accés en "Administratiu", "Estàndard", "Només de lectura", "Només de correu electrònic" o "Facturació". Obteniu més informació sobre els nivells d'accés dels usuaris al compte de gestor.
  6. Feu clic a Desa i continua.

Crear un compte de gestor a la pàgina Rendiment

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Seleccioneu el compte de gestor en què vulgueu crear un subgestor.
    • Nota: els comptes de gestor tenen el text Gestor escrit a sota del nom del compte.
  3. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, tot seguit, a l'opció Rendiment que hi ha a la part superior.
  4. Feu clic al botó blau de més i seleccioneu Crea un compte de gestor.
  5. Introduïu la informació del compte nou, inclosos el nom, l'ús principal, el país, la zona horària i la moneda.
    • Opcional:
      • Feu clic a Convida usuaris a aquest compte (opcional) per convidar usuaris al compte de gestor nou.
      • Feu clic al menú desplegable i definiu el seu nivell d'accés en "Administratiu", "Estàndard", "Només de lectura", "Només de correu electrònic" o "Facturació". Obteniu més informació sobre els nivells d'accés dels usuaris al compte de gestor.
  6. Feu clic a Desa i continua.

Moure comptes dins de la jerarquia

Un cop hàgiu creat correctament el compte de gestor nou, a la pàgina següent tindreu l'opció de moure els comptes enllaçats de la jerarquia actual o d'enllaçar altres comptes.

Seguiu aquests passos per moure els comptes de la jerarquia actual a fi d'enllaçar-los directament al compte de gestor nou:

1. Feu clic a Seleccioneu comptes.
  2. Al quadre de diàleg de selecció de comptes, seleccioneu els comptes que vulgueu enllaçar.
  3. Feu clic a Fet.

Per enllaçar altres comptes directament al nou compte de gestor, seguiu aquests passos:

1. A la secció "Enllaceu altres comptes (opcional)", introduïu o enganxeu els identificadors de client (un per línia).
  2. Feu clic a Enllaça els comptes.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Introducció als comptes de gestor