Om Smart-kampanjer

Velkommen til Smart-kampanjer. Du har nå muligheten til å påvirke fremtidige utgaver av Google Ads ved å gi teamet vårt tilbakemelding.

Fordeler

• Opprett nettannonser raskt og enkelt.
  • Betal bare når folk klikker på annonsen din.
  • Tiltrekk flere kunder til nettstedet ditt eller oppføringen du har på Google Maps.
  • Det løpende administrasjonsarbeidet er minimalt. Google Ads kjører annonsene dine for deg.
  • Nå ut til kunder på datamaskiner og mobilenheter (f.eks. nettbrett og mobiltelefoner).
  • I oversikten kan du se hvor effektive annonsene er.

Tilgjengelige funksjoner

Nedenfor kan du se noen av de viktigste funksjonene som for øyeblikket er tilgjengelige i Smart-kampanjer.

Tilgjengelig funksjon Funksjonens hensikt
Kampanjer-oversikten Dette er selve kjernen i kontoen din, og her finner du resultatstatistikk generert av Google.
Kritiske kontovarsler Dette er viktige varsler om kampanjen din, faktureringsproblemer og så videre.
Bekreftede anrop Her kan du se hvor mange anrop du har fått via kampanjen din, samt antallet klikk du har mottatt.
Karthandlinger Her kan du se hvor mange ganger folk har sett annonsen din og deretter klikket på knappenålen til bedriften din på Google Maps eller fått veibeskrivelse til bedriften.
Spor handlinger på nettstedet ditt med Google Analytics Her får du målt til hvilken grad nettstedet ditt innfrir forretningsmålene du har satt deg.
Annonseplanlegging Velg hvilke dager i uken og på hvilke tidspunkter annonsen din skal kjøres.

Send oss tilbakemelding

Vi vil gjerne høre hva du er fornøyd med i Google Ads, og hva vi kan forbedre. Du kan dele synspunktene dine med oss ved å klikke på prikkeikonet til høyre i kontoen din og så klikke på Gi tilbakemelding.

Link til beslektet innhold