Over voordelen en functies van slimme campagnes

Welkom bij slimme campagnes. Als u feedback deelt met ons team, heeft u de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de toekomst van Google Ads.

Gebruik de advertentietechnologie van Google om uw advertenties automatisch te verbeteren op basis van uw gekozen doelen. Met slimme campagnes trekt u meer klanten naar uw website via Google Zoeken, Google Maps, Gmail, YouTube en partnerwebsites. Met de ondersteunende functies kunt u de prestaties van uw slimme campagne goed meten en uw advertenties op elk gewenst moment aanpassen. Meer informatie over hoe u een slimme campagne instelt.

Voordelen

• Maak snel en gemakkelijk een online advertentie.
  • Betaal alleen wanneer mensen op uw advertentie klikken.
  • Bereik klanten op desktops en mobiele apparaten (zoals mobiele telefoons en tablets).
  • Bekijk de effectiviteit van uw advertenties op uw dashboard.
  • Laat uw advertenties lopen met minimaal beheer.

Beschikbare functies

Green checkmark, allowed Dit zijn enkele van de belangrijkste functies die beschikbaar zijn in slimme campagnes.

Beschikbare functie Wat er gebeurt
Overzicht 'Campagnes' Dit is de thuisbasis van uw account, waar u door Google gegenereerde prestatie-insights kunt vinden.
Kritieke accountmeldingen Voor belangrijke meldingen over onder andere uw campagne en factureringsproblemen.
Gerapporteerde gesprekken Toont het aantal oproepen dat u van uw campagne ontvangt, samen met het aantal klikken.
Kaartacties U kunt bijhouden hoe vaak mensen uw advertentie hebben gezien en daarna op de punaise van uw bedrijf op Google Maps hebben geklikt of een routebeschrijving voor uw bedrijf hebben opgevraagd.
Acties op uw website bijhouden met Google Analytics Meet hoe goed uw website aan uw bedrijfsverwachtingen voldoet.
Advertentieplanning Kies de dagen en tijdstippen waarop u uw advertentie wilt tonen.
Campagne tijdelijk onderbreken Maak een planning dat uw campagne automatisch wordt hervat na een tijdelijke onderbrekingsperiode. Dat kan nuttig zijn voor seizoensgebonden bedrijven.

Feedback sturen

We willen graag weten wat goed voor u werkt in Google Ads en wat er nog kan worden verbeterd. Als u uw ideeën wilt delen, klikt u rechtsboven in uw account op het icoon met 3 stippen  en dan op Feedback sturen.

Aanmelden voor slimme campagnes