Een aangepast experiment toepassen

Als u tevreden bent met de resultaten van een experiment, kunt u het toepassen op de oorspronkelijke campagne of converteren naar een nieuwe campagne. In dit artikel leggen we uit wat er met uw oorspronkelijke campagne gebeurt wanneer u een experiment toepast of converteert naar een nieuwe campagne. Ook geven we aan hoe u dit doet.

Hoe het werkt

Als u een experiment toepast op de oorspronkelijke campagne, worden de wijzigingen die u in het experiment heeft getest, toegepast op de oorspronkelijke campagne.

Als u een experiment converteert naar een nieuwe campagne, wordt de oorspronkelijke campagne onderbroken en ziet u het experiment samen met uw overige campagnes als een normale campagne. De campagne heeft hetzelfde budget en dezelfde datums als de oorspronkelijke campagne.

De prestatiegegevens van de oorspronkelijke campagne en het experiment blijven behouden. Hierbij maakt het niet uit of u het experiment toepast op de oorspronkelijke campagne of een nieuwe campagne maakt.

Instructies

Een experiment toepassen op de oorspronkelijke campagne

Als u het experiment toepast op de oorspronkelijke campagne, wordt het experiment beëindigd en worden de wijzigingen in het experiment toegepast op de oorspronkelijke campagne.

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Zoek het campagne-experiment dat u wilt toepassen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de experimentpagina op Toepassen.
  4. Selecteer Uw oorspronkelijke campagne updaten

Een experiment converteren naar een nieuwe campagne

Als u het experiment converteert naar een nieuwe campagne, wordt het experiment weergegeven in 'Alle campagnes' en uitgevoerd als een normale campagne. De oorspronkelijke campagne wordt onderbroken.

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Zoek het campagne-experiment dat u wilt toepassen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de experimentpagina op Toepassen.
  4. Selecteer Naar een nieuwe campagne converteren.