Anvend et tilpasset eksperiment

Hvis du er tilfreds med resultaterne af dit eksperiment kan du anvende eksperimentet på den oprindelige kampagne eller konvertere eksperimentet til en ny kampagne. I denne artikel forklares det, hvad der sker med din oprindelige kampagne, når du anvender et eksperiment eller konverterer det til en ny kampagne, og det beskrives, hvordan du anvender eller konverterer eksperimentet.

Sådan fungerer det

Hvis du anvender dit eksperiment på den basiskampagne, anvendes de ændringer, du har testet via eksperimentet, på den oprindelige kampagne.

Hvis du konverterer dit eksperiment til en ny kampagne, sættes den oprindelige kampagne på pause, og eksperimentet vises sammen med dine øvrige kampagner som en almindelig kampagne. Den vil have det samme budget og de samme datoer som den oprindelige kampagne.

Uanset om du anvender dit eksperiment på den oprindelige kampagne eller opretter en ny kampagne, bevares effektivitetsdata for både den oprindelige kampagne og eksperimentet.

Vejledning

Sådan anvender du dit eksperiment på den oprindelige kampagne

Hvis du anvender dit eksperiment på den oprindelige kampagne, afsluttes eksperimentet, og ændringerne i eksperimentet anvendes på den oprindelige kampagne.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Find det kampagneeksperiment, du vil anvende.
  3. Klik på Anvend øverst til højre på siden med dit eksperiment.
  4. Vælg Opdater din oprindelige kampagne

Sådan konverterer du dit eksperiment til en ny kampagne

Hvis du konverterer dit eksperiment til en ny kampagne, kan du se det under "Alle kampagner", og det kører videre som en normal kampagne. Den oprindelige kampagne bliver sat på pause.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Find det kampagneeksperiment, du vil anvende.
  3. Klik på Anvend øverst til højre på siden med dit eksperiment.
  4. Vælg Konvertér til en ny kampagne.