Aplicar un experiment personalitzat

Si els resultats del vostre experiment són satisfactoris, podeu aplicar-lo a la campanya original o bé convertir-lo en una campanya nova. Aquest article explica què passa amb la campanya original quan hi apliqueu l'experiment o quan el convertiu un en una campanya nova. També descriu com es pot aplicar o convertir l'experiment.

Com funciona

Si apliqueu l'experiment a la campanya base, els canvis que hàgiu provat a l'experiment s'aplicaran a la campanya original.

Si el convertiu en una campanya nova, la campanya original es posarà en pausa i l'experiment es mostrarà amb les altres campanyes com una campanya normal. A més, tindrà el mateix pressupost i les mateixes dates que la campanya original.

Tant si apliqueu l'experiment a la campanya original com si creeu una altra campanya, es conservaran tant les dades de rendiment de la campanya original com les de l'experiment.

Instruccions

Aplicar l'experiment a la campanya original

Si apliqueu l'experiment a la campanya original, l'experiment finalitza i els canvis que hi heu fet s'apliquen a la campanya original.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Cerqueu l'experiment de campanya que voleu aplicar.
  3. A l'extrem superior dret de la pàgina de l'experiment, feu clic a Aplica.
  4. Seleccioneu Actualitza la campanya original

Convertir l'experiment en una campanya nova

Si convertiu l'experiment en una campanya nova, l'experiment es mostra a "Totes les campanyes" i es publica com una campanya normal. La campanya original es posa en pausa.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Cerqueu l'experiment de campanya que voleu aplicar.
  3. A l'extrem superior dret de la pàgina de l'experiment, feu clic a Aplica.
  4. Seleccioneu Converteix en una campanya nova.