Ta bort länkar till konton från ditt förvaltarkonto

Om du vill sluta hantera ett visst konto kan en användare med administrativ åtkomst till förvaltarkontot eller det hanterade kontot ta bort länken mellan de två kontona.

I den här artikeln beskriver vi hur du tar bort länken från ett förvaltarkonto eller ett hanterat konto. Om du vill ha mer bakgrundsinformation om vad som händer när du tar bort en länk läser du Om att ta bort länkar till konton från ditt förvaltarkonto.

Gör så här

Ta bort länken till ett konto från ditt förvaltarkonto

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton på sidmenyn till vänster och sedan på Förvaltning högst upp på sidan.
  3. Markera kontona som du vill ta bort länken till.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn Redigera och välj Ta bort länk.

Ta bort länken till ett konto från det enskilda Google Ads-kontot

1. Logga in på det hanterade Google Ads-kontot
  2. Klicka på verktygsikonen högst upp till höger i kontot.
  3. Klicka på Kontoåtkomst under Konfiguration.
  4. Klicka på den underordnade sidan Ansvariga.
  5. Leta reda på det förvaltarkonto du vill ta bort länken till och klicka på Ta bort åtkomst.