Fjern tilknytning til kontoer fra managerkontoen din

Hvis du vil slutte å administrere en bestemt konto, kan en bruker som har administratortilgang enten til managerkontoen eller til kundekontoen, fjerne tilknytningen mellom de to kontoene.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan fjerne tilknytningen mellom managerkontoer og kundekontoer. Hvis du vil finne ut hva som skjer når du fjerner tilknytningen mellom kontoer, kan du lese om fjerning av tilknytning mellom kontoer og managerkontoer.

Veiledning

Sånn kan du fjerne tilknytningen mellom managerkontoer og andre kontoer:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre og så på Innstillinger i underkontoen øverst på siden.
  3. Velg hvilke kontoer du vil fjerne tilknytningen mellom.
  4. Klikk på Rediger i rullegardinmenyen, og velg Fjern tilknytningen.

Sånn kan du fjerne tilknytningen mellom kontoer og personlige Google Ads-kontoer:

1. Logg på den administrerte Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [Icon] øverst til høyre i kontoen.
  3. Klikk på Kontotilgang under «Oppsett».
  4. Klikk på Admin.-fanen.
  5. Finn managerkontoen du vil fjerne tilknytningen til, og klikk på Fjern tilgang.