Managerkontoer (MCC): Fjern tilknytningen mellom kontoer og managerkontoer

Hvis du vil slutte å administrere en bestemt konto, kan en bruker som har administratortilgang enten til managerkontoen eller til kundekontoen, fjerne tilknytningen mellom de to kontoene.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan fjerne tilknytningen mellom managerkontoer og kundekontoer. Hvis du vil finne ut hva som skjer når du fjerner tilknytninger, kan du lese om fjerning av tilknytning mellom kontoer og managerkontoer.

Veiledning

Sånn kan du fjerne tilknytningen mellom managerkontoer og andre kontoer:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger på sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger i underkontoen på den utvidede menyen.
  4. Velg hvilke kontoer du vil fjerne tilknytningen mellom.
  5. På neste side ser du en forhåndsvisning av hvordan underkontoene dine blir påvirket av at du fjerner tilknytningen. Når du har gjennomgått endringene, klikker du på Fjern tilknytningen.

Sånn kan du fjerne tilknytningen mellom kontoer og personlige Google Ads-kontoer:

1. Logg på den administrerte Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] («Verktøy og innstillinger») øverst til høyre i kontoen.
  3. Klikk på Tilgang og sikkerhet under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på den underordnede Administratorer-siden.
  5. Finn managerkontoen du vil fjerne tilknytningen til. En dialogboks åpnes med en forhåndsvisning av hvordan underkontoene dine blir påvirket av at du fjerner tilknytningen. Når du har gjennomgått endringene, klikker du på Fjern tilknytningen.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Hierarkiadministrasjon

Kontotilknytning