Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Accounts ontkoppelen van uw manageraccount

Als u een bepaald account niet meer wilt beheren, moet een gebruiker met beheerderstoegang tot het manageraccount of het klantaccount de accounts ontkoppelen.

In dit artikel wordt beschreven hoe u een account kunt ontkoppelen van een manageraccount of klantaccount. Voor meer achtergrondinformatie over wat er gebeurt wanneer u accounts ontkoppelt, kunt u Over accounts ontkoppelen van uw manageraccount doornemen.

Instructies

Zo ontkoppelt u een account van uw manageraccount:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik links in het paginamenu op Instellingen.
  3. Klik in het uitgevouwen menu op Subaccountinstellingen.
  4. Selecteer de accounts die u wilt ontkoppelen.
  5. Op de volgende pagina ziet u een voorbeeld van de gevolgen van de ontkoppelingsactie voor uw subaccounts. Nadat u de wijzigingen heeft gecontroleerd, klikt u op Ontkoppelen.

Zo ontkoppelt u een account van het afzonderlijke Google Ads-account:

1. Log in op het beheerde Google Ads-account
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  4. Klik op de subkop Managers.
  5. Zoek het manageraccount waarvan u het account wilt ontkoppelen. Er wordt een dialoogvenster getoond met een voorbeeld van de gevolgen van de ontkoppelingsactie voor uw subaccounts. Nadat u de wijzigingen heeft gecontroleerd, klikt u op Ontkoppelen.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Hiërarchiebeheer

Accounts koppelen