Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Tilien linkityksen poistaminen hallinnoijan tililtä

Jos haluat lopettaa tietyn tilin hallinnoinnin, käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet hallinnoijan tilille tai asiakastilille, voi poistaa tilien linkityksen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa tilin linkityksen hallinnoijan tililtä tai asiakastililtä. Jos haluat lisätietoa siitä, mitä tapahtuu linkityksen poistamisen jälkeen, tutustu artikkeliin Tilien linkityksen poistaminen hallinnoijan tililtä.

Ohjeet

Tilin linkityksen poistaminen hallinnoijan tililtä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa laajennetusta valikosta Alatilin asetukset.
  4. Valitse tilit, joiden linkityksen haluat poistaa.
  5. Seuraavalla sivulla näet esikatselun siitä, miten linkityksen poistaminen vaikuttaa alatileihisi. Kun olet tarkistanut muutokset, klikkaa Poista linkitys.

Linkityksen poistaminen Google Ads ‑henkilötililtä

1. Kirjaudu hallinnoidulle Google Ads ‑tilille.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Työkalut ja asetukset ‑kuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Klikkaa Hallinnoijat-alasivua.
  5. Etsi hallinnoijan tili, jonka linkityksen haluat poistaa. Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa on esikatselu siitä, miten linkityksen poistaminen vaikuttaa alatileihisi. Kun olet tarkistanut muutokset, klikkaa Poista linkitys.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Hierarkian hallinnointi

Tilien linkittäminen