Managerkonti (MCC-konti): Fjern tilknytningen mellem kontiene og din managerkonto

Hvis du ikke længere vil administrere en bestemt konto, kan en bruger med administrativ adgang til managerkontoen eller klientkontoen fjerne tilknytningen mellem kontiene.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du fjerner tilknytningen af en konto fra en managerkonto eller fra en klientkonto. Se Om fjernelse af tilknytning mellem konti og din managerkonto for at få flere oplysninger om, hvad der sker, når du fjerner tilknytningen.

Vejledning

Sådan fjerner du tilknytningen til en konto fra managerkontoen:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger for underkonti på den udvidede menu.
  4. Vælg de konti, du vil fjerne tilknytningen til.
  5. På den næste side får du en forhåndsvisning af, hvordan fjernelse af tilknytningen af dine underkonti påvirkes af handlingen. Klik på Fjern tilknytning, når du har gennemgået ændringerne.

Sådan fjerner du tilknytningen af en konto fra den enkelte Google Ads-konto:

1. Log ind på den administrerede Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  4. Klik på undersiden Administratorer.
  5. Find den managerkonto, du vil fjerne tilknytningen til. Der vises en dialogboks med en forhåndsvisning af, hvordan fjernelse af tilknytningen af dine underkonti påvirkes. Klik på Fjern tilknytning, når du har gennemgået ændringerne.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Hierarkiadministration

Tilknytning af konti