Comptes de gestor (MCC): desenllaçar comptes d'un compte de gestor

Si voleu deixar de gestionar un compte concret, un usuari amb accés administratiu al compte de gestor o al compte de client pot desenllaçar els comptes.

Aquest article explica com podeu desenllaçar un compte d'un compte de gestor o d'un compte de client. Per obtenir més informació sobre què passa quan desenllaceu un compte, llegiu l'article Sobre el desenllaçament de comptes d'un compte de gestor.

Instruccions

Per desenllaçar un compte del vostre compte de gestor:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració.
  3. Al menú desplegat, feu clic a Configuració de subcomptes.
  4. Seleccioneu els comptes que vulgueu desenllaçar.
  5. A la pàgina següent, veureu una previsualització de com es veuran afectats els subcomptes per l'acció de desenllaçar. Un cop hàgiu revisat els canvis, feu clic a Desenllaça.

Per desenllaçar un compte del compte de Google Ads individual:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads gestionat.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat.
  4. Feu clic a la subpàgina Gestors.
  5. Localitzeu el compte de gestor del qual voleu desenllaçar el compte. Es mostrarà un quadre de diàleg amb una previsualització de com es veuran afectats els subcomptes per l'acció de desenllaçar. Un cop hàgiu revisat els canvis, feu clic a Desenllaça.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió jeràrquica

Enllaçament de comptes