Crear comptes de Google Ads des d'un compte de gestor

Podeu crear un compte de Google Ads directament des del vostre compte de gestor sense cap altra adreça electrònica ni contrasenya. Aquesta opció només està disponible si heu iniciat la sessió en un compte de gestor de Google Ads. No podeu crear un compte mitjançant Google Ads Editor.

En aquest article es mostra com podeu crear comptes des del compte de gestor. També podeu obtenir més informació sobre l'enllaçament de comptes existents.

Com funciona

Aquest compte de Google Ads no tindrà cap usuari i ningú hi podrà accedir directament tret que el convideu com a usuari. Després de crear el compte, no podreu desenllaçar-lo del compte de gestor si abans no hi heu convidat almenys un usuari amb accés administratiu.

La creació d'aquest compte no proporciona al compte de gestor més control sobre la gestió diària del compte. Tanmateix, significa que el compte de gestor és automàticament propietari amb accés administratiu del compte. Això vol dir que el compte de gestor pot convidar usuaris al compte, acceptar invitacions d'usuaris, revocar l'accés a un altre compte de gestor, acceptar una invitació d'un altre compte de gestor o rebutjar-ne un.

Tal com passa amb els comptes individuals, els comptes que creeu des del compte de gestor es cancel·laran si han estat inactius durant més de 15 mesos.

Configuració de notificacions

Les alertes importants sobre comptes creats des d'un compte de gestor s'envien a l'adreça electrònica associada al compte de gestor en qüestió. No obstant això, el compte de gestor no rebrà altres notificacions del compte de client de manera predeterminada. La configuració de notificacions es pot canviar segons convingui.

Consell: sempre podeu crear diversos comptes de Google Ads alhora mitjançant la pujada massiva.

Crear un compte des d'un compte de gestor

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració i, tot seguit, a Configuració del subcompte, a la part superior de la pàgina.
  3. Feu clic al botó del signe més .
  4. Feu clic a Crea un compte.
  5. Seleccioneu el compte que voleu crear: compte de Google Ads o compte de campanya intel·ligent.
    Nota: en seleccionar un compte de campanya intel·ligent, es crearà un compte de Google Ads amb campanyes intel·ligents al mode intel·ligent. Si heu seleccionat aquesta opció, podeu canviar quan vulgueu al mode expert, des d'on podreu crear altres campanyes de Google Ads.
  6. Poseu un nom al compte nou (aquest és el nom que veureu i que també veuran els vostres comptes de client).
  7. Seleccioneu un país i una zona horària als menús desplegables. Aquestes opcions de configuració no es poden canviar més endavant, de manera que cal escollir-les amb cura.
  8. Seleccioneu una moneda permanent per a aquest compte. Abans de prendre cap decisió, consulteu les opcions de pagament disponibles per a cada moneda local. No totes les monedes estan disponibles en totes les zones.
  9. Si voleu permetre que un altre usuari accedeixi a aquest compte de Google Ads, feu clic a Convideu usuaris a aquest compte (opcional). En cas contrari, podeu crear un compte sense cap usuari. Per convidar un altre usuari, introduïu-ne l'adreça electrònica i seleccioneu el nivell d'accés que li vulgueu concedir: "Accés administratiu", "Accés estàndard" o "Accés només de lectura".  Obteniu més informació sobre els nivells d'accés als comptes de gestor.
  10. Feu clic a Crea un compte.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament