Comptes de gestor (MCC): crear comptes de Google Ads nous des d'un compte de gestor

Podeu crear un compte de Google Ads nou directament des del vostre compte de gestor sense cap altra adreça electrònica ni contrasenya. Aquesta opció només està disponible si heu iniciat la sessió en un compte de gestor de Google Ads. No podeu crear un compte mitjançant Google Ads Editor.

Aquest article mostra com podeu crear comptes nous des del compte de gestor. També podeu obtenir més informació sobre l'enllaçament de comptes existents.

Abans de començar

Per crear comptes de Google Ads nous directament des del compte de gestor, heu d'enllaçar un compte particular de Google Ads o un compte de gestor existents que compleixin els criteris següents:

• Haver gastat més de 1.000 USD en el seu temps de vida i tenir un historial de compliment de les polítiques.
  • Ser un compte de gestor propietari (directament o indirectament) d'un compte particular de Google Ads que hagi gastat més de 1.000 USD en el seu temps de vida i que tingui un historial de compliment de les polítiques en tots els comptes gestionats.

Recordatori: si el vostre compte de gestor deixa de complir els criteris anteriors en algun moment (per exemple, si desenllaceu tots els comptes), no podreu crear comptes directament fins que el compte de gestor no torni a complir aquests criteris.

Com funciona

Aquest compte de Google Ads no tindrà cap usuari i ningú no hi podrà accedir directament tret que el convideu com a usuari. Després de crear el compte, no podreu desenllaçar-lo del compte de gestor si abans no hi heu convidat almenys un usuari amb accés administratiu.

La creació d'aquest compte no proporciona al compte de gestor més control sobre la gestió diària del compte. Tanmateix, significa que el compte de gestor és automàticament propietari amb accés administratiu del compte. Això vol dir que el compte de gestor pot convidar usuaris al compte, acceptar invitacions d'usuaris o d'un altre gestor, i cancel·lar o rebutjar un altre gestor.

Heu de tenir present que, tal com passa amb els comptes particulars, els comptes que creeu des del compte de gestor es cancel·laran si estan inactius durant més de 15 mesos.

Configuració de notificacions

Les alertes importants sobre comptes creats des d'un compte de gestor s'envien a l'adreça electrònica associada al compte de gestor en qüestió. No obstant això, el compte de gestor no rebrà altres notificacions del compte de client de manera predeterminada. La configuració de notificacions es pot canviar segons convingui.

Consell: sempre podeu crear diversos comptes de Google Ads alhora mitjançant la pujada massiva.

Crear un compte des d'un compte de gestor

Opció 1: crear un compte des de la pàgina Comptes

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes.
  3. Feu clic al botó de més .
  4. Seguiu els passos que s'indiquen al procés de creació del compte.

Opció 2: crear un compte des de la pàgina Configuració

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració.
  3. Al menú desplegat, feu clic a Configuració de subcomptes.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Seguiu els passos que s'indiquen al procés de creació del compte.

Un cop l'hàgiu desat, aneu a la pàgina "Configuració de facturació". Seguiu aquests passos per triar els pagaments automàtics o manuals de Google per al compte nou:

1. A la dreta, feu clic a Crea una altra configuració amb una forma de pagament diferent.
  2. Desplaceu-vos fins als vostres perfils de pagaments enllaçats i feu clic a Afegeix un nou perfil de pagaments.
  3. A "Modalitat de pagament", seleccioneu Pagaments automàtics o Pagaments manuals.
  4. Incloeu el nom de l'empresa, l'adreça i els detalls de la forma de pagament.
  5. Feu clic a Envia.

Per crear una configuració de facturació nova des del compte de gestor, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Crea una configuració de facturació.
  2. A la pàgina següent, seleccioneu el país i la moneda de facturació.
  3. Introduïu l'identificador del perfil de pagaments, o bé localitzeu l'identificador que voleu fer servir amb aquesta configuració de facturació. Mitjançant el perfil de pagaments, trieu qui serà el responsable financer del compte de Google Ads.
  4. A "Modalitat de pagament", introduïu els detalls de la configuració de facturació que voleu:
    • Nom de la factura
    • Adreça electrònica a la qual s'envien les factures
    • Adreça postal a la qual s'envien les factures (opcional)
    • Adreça de facturació
    • Acord de servei
  5. Feu clic a Crea la configuració de facturació.
Nota: els comptes creats recentment ja no admetran URL al nom del compte.

Enllaços relacionats

Pàgina sobre el tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió de comptes