Studievejledning til AdWords Fundamentals-vurdering

Om Søgeordsplanlægning

Søgeordsplanlægning er et gratis værktøj i Google Ads til både nye og erfarne annoncører og kan opfattes som en slags værksted, hvor du bygger nye kampagner til Søgenetværket. Du kan bruge Søgeordsplanlægning til at søge efter søgeord og se en effektivitetsvurdering af en specifik søgeordsliste. Søgeordsplanlægning kan også hjælpe dig med at vælge konkurrencedygtige bud og budgetter til brug i dine kampagner.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan bruge Søgeordsplanlægning til at skabe fundamentet for en vellykket kampagne.

Fordele

Du kan bruge Søgeordsplanlægning til at udføre følgende opgaver:

• Analysere søgeord. Har du brug for hjælp til at finde søgeord til en ny kampagne? Eller ønsker du måske at finde flere søgeord til en eksisterende kampagne? Du kan søge efter søgeord ud fra termer, der er relevante for dit produkt, din tjeneste, dit website eller din landingsside.
  • Få vist historiske statistikker og trafikprognoser. Brug statistikker, f.eks. søgevolumen, til at hjælpe dig med at beslutte, hvilke søgeord du skal bruge til en ny eller eksisterende kampagne. Prognoser, som forventede klik og estimerede konverteringer, kan give dig en fornemmelse af, hvor effektiv din søgeordsliste er for et givent bud og budget. Disse prognoser kan også hjælpe dig med at finde frem til, hvilke bud og budgetter der skal indstilles.

Det er vigtigt at huske, at selvom Søgeordsplanlægning kan give dig gode idéer til søgeord og trafikprognoser, afhænger din kampagneeffektivitet af en række forskellige faktorer. Eksempelvis kan dit bud, dit budget, dit produkt og kundernes adfærd i din branche alle påvirke din kampagnes succes.

Tip!

Når du bruger Søgeordsplanlægning, skal du huske på vores tips til opbygning af den bedst mulige søgeordsliste

Vejledning

Søg efter nye søgeord

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik derefter på Søgeordsplanlægning under "Planlægning".
  3. Indtast eller kopiér og indsæt en eller flere af følgende i søgefeltet "Find nye søgeord", og tryk på Enter efter hver af dem:
    • Ord eller sætninger, der beskriver det, du annoncerer for.
    • Webadresse for websiden eller hele det website, der har relation til din virksomhed.
  4. Klik på Kom godt i gang for at få nye forslag til søgeord og historiske statistikker, f.eks. gennemsnitligt antal månedlige søgninger eller konkurrencedata.

Med dine resultater kan du bruge siden "Forslag til søgeord" til at:

• Filtrere dine resultater efter søgeordstekst, gennemsnitligt antal månedlige søgninger, bud for visning øverst på siden (laveste område), bud for visning øverst på siden (højeste område), konkurrence, organisk eksponeringsandel, annonceeksponeringsandel eller ekskludere søgeord, der allerede findes på din konto.
  • Se søgevolumendata for dine forslag til søgeord efter datointerval.
  • Se visualiseringer opdelt i søgevolumentendenser, platforme og placeringer.
  • Downloade forslag til søgeord.
  • Føje søgeord til din plan for at få prognoser opdelt efter placering, sprog eller netværksindstillinger.

Få vist prognoser og historiske metrics for dine søgeord

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik derefter på Søgeordsplanlægning under "Planlægning".
  3. Indtast eller kopiér og indsæt en liste med søgeord i søgefeltet "Hent metrics og prognoser for dine søgeord". Adskil dem ved hjælp af komma eller linjeskift.
  4. Klik på Kom godt i gang for at se dine prognoser.
  5. Du kan se dine historiske statistikker, såsom gennemsnitligt antal månedlige søgninger eller konkurrencedata, ved at klikke på Historiske metrics øverst på siden.

Med dine resultater kan du bruge siden "Prognoser" til at:

• Få opdaterede søgeordsprognoser baseret på potentielle bud.
  • Sortere dine resultater efter klik, pris, matchtype, eksponeringer, CTR eller gennemsnitlig CPC.
  • Tilpasse dine prognoser efter datointerval for at se, hvordan sæsonudsving påvirker trafikken.
  • Gå til siden Planoversigt for at se prognoser for de mest effektive søgeord, steder og enheder.
  • Downloade planprognoser i et Google Ads Editor-venligt format.

Med dine resultater kan du bruge siden "Historiske metrics" til at:

• Se historiske statistikker for dine forslag til søgeord efter datointerval.
  • Downloade historiske statistikker for søgeordene i din plan.

Få flere oplysninger om prognoser og historiske metrics

Send feedback til os

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes godt om i det nye Google Ads, og hvad du synes knap så godt om. Du kan dele dine indtryk med os ved at klikke på Hjælp-ikonet øverst til højre på din konto og derefter klikke på Send feedback.