Utarbeid en tidsplan for utvidelsene dine

Du kan planlegge at utvidelsene dine bare skal vises på bestemte klokkeslett eller innenfor en viss tidsperiode. Du kan for eksempel utarbeide en tidsplan som innebærer at anropsutvidelsene dine bare blir vist de timene på dagene når bedriften din faktisk kan ta imot telefonsamtaler.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan utarbeide tidsplaner for utvidelser. Om du ikke har noen tidligere erfaring med utvidelser, kan du først lese artikkelen Om utvidelser.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Velg kampanjen eller annonsegruppen som har utvidelsene du vil planlegge.
  2. Klikk på Annonseutvidelser-fanen.
  3. Velg utvidelsestypen du vil planlegge (f.eks. «Se: Utvidelser med nettstedsinfo») på rullegardinmenyen.
  4. Klikk på blyantikonet for å gjøre endringer.
  5. Klikk på Start-/sluttdatoer, planlegging.
    • Start- og sluttdatoer. Bruk dette alternativet for å velge hvilke dager du vil at utvidelsene dine skal vises på.
    • Planlegging: Bruk dette alternativet for å velge hvilke dager og klokkeslett du vil at utvidelsene skal vises på. Alle klokkeslett er i tidssonen angitt i kontoen din.
  6. Klikk på Lagre.