Utarbeid en tidsplan for utvidelsene dine

Du kan planlegge at utvidelsene dine bare skal vises på bestemte klokkeslett eller innenfor en viss tidsperiode. Du kan for eksempel utarbeide en tidsplan som innebærer at anropsutvidelsene dine bare blir vist de timene på dagen når bedriften din faktisk kan ta imot telefonsamtaler.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan utarbeide tidsplaner for utvidelser. Om du ikke har noen tidligere erfaring med utvidelser, kan du først lese artikkelen Om utvidelser.

Veiledning

1. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen til venstre, og klikk deretter på Utvidelser øverst på siden.
  2. Klikk på utvidelsen du vil planlegge.
  3. Klikk på pilen øverst til høyre i vinduet som åpnes.
  4. Klikk på Avanserte alternativer-rullegardinmenyen.
  5. Angi en start- og sluttdato for at utvidelsen bare skal vises i den aktuelle tidsperioden.
  6. Under «Utvidelsesplan» velger du dagene og klokkeslettene når utvidelsen skal vises. Klikk på Legg til for å legge til flere dager og klokkeslett.
  7. Klikk på Lagre