Uw extensies plannen

U kunt voor uw extensies een planning maken, zodat ze alleen op bepaalde tijdstippen of gedurende een bepaalde periode worden weergegeven. U kunt oproepextensies bijvoorbeeld zo plannen dat ze alleen worden weergegeven gedurende de openingstijden van uw bedrijf.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u extensies kunt plannen. Als u geen ervaring heeft met extensies, begint u met Over extensies.

Instructies

1. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies en klik vervolgens boven aan de pagina op Extensies
  2. Klik op de extensie die u wilt plannen.
  3. Klik in het venster dat verschijnt op de pijl in de rechterbovenhoek.
  4. Klik op het dropdownmenu Geavanceerde opties
  5. Stel een start- en einddatum in, zodat uw extensie alleen gedurende die periode wordt weergegeven.
  6. Selecteer onder Extensieplanning de dagen en tijden waarop u uw extensie wilt weergeven. Klik op Toevoegen om extra dagen en tijden te plannen.
  7. Klik op Opslaan