Uw extensies plannen

U kunt uw extensies plannen zodat ze alleen op bepaalde tijdstippen of gedurende een bepaalde periode worden weergegeven. U kunt oproepextensies bijvoorbeeld zo plannen dat ze alleen worden weergegeven gedurende de openingstijden van uw bedrijf.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u extensies kunt plannen. Als u geen ervaring heeft met extensies, begint u met Over extensies.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

1. Selecteer de campagne of advertentiegroep met de extensies die u wilt plannen.
  2. Klik op het tabblad Advertentie-extensies.
  3. Selecteer in het dropdownmenu het type extensie dat u wilt plannen (bijv. Extensies voor website-informatie weergeven').
  4. Klik op het potloodpictogram om te bewerken.
  5. Klik op Start-/einddatums, planning.
    • Start-/einddatums: Hiermee kunt u de datums instellen waarop u uw extensies wilt weergeven.
    • Planning: Hiermee kunt u de dagen van de week en tijden van de dag instellen waarop u uw extensie wilt weergeven. Alle tijden worden vermeld in de tijdzone van uw account.
  6. Klik op Opslaan.