Planlæg dine udvidelser

Du kan planlægge, at dine udvidelser kun skal vises på bestemte tidspunkter på dagen eller inden for et bestemt tidsrum. Du kan f.eks. planlægge, at opkaldsudvidelser kun skal vises inden for det tidsrum, hvor opkald til din virksomhed kan blive besvaret.

I denne artikel forklares det, hvordan du planlægger udvidelser. Start med at læse Om udvidelser, hvis du ikke har prøvet at bruge dem før.

Vejledning

1. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på den udvidelse, som du vil planlægge.
  3. I det viste vindue skal du klikke på pilen i øverste højre hjørne.
  4. Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger
  5. Angiv en start- og slutdato for kun at vise din udvidelse i den pågældende periode.
  6. Under "Udvidelsestidsplan" skal du vælge de dage og tidspunkter, hvor du vil vise din udvidelse. Klik på Tilføj for at planlægge flere dage og tidspunkter.
  7. Klik på Gem