Hvornår vises udvidelser?

Når der vises udvidelser, bliver en annonce mere iøjnefaldende og typisk også mere effektiv (hvilket vil sige, at flere klikker på den). Din annonces kvalitet og dit bud kan have betydning for, om din udvidelse vises.

I denne artikel forklares det, hvor og hvornår udvidelser vises. Gå til Øg sandsynligheden for, at dine udvidelser bliver vist for at få tips.

Tilgængelighed

Udvidelser vises sammen med annoncer på Søgenetværket. Nogle udvidelser kan også blive vist sammen med annoncer på Displaynetværket. International tilgængelighed afhænger af den enkelte udvidelsestype. Se Vælg, hvilke udvidelser du vil bruge for at få flere oplysninger om hver enkelt udvidelsestype.

Faktorer, der bestemmer, hvornår de vises

Hvornår AdWords viser dine udvidelser, afhænger af en række forskellige faktorer, heriblandt følgende:

• Din annoncerangering, som er en kombination af dit bud, annoncens og landingssidens kvalitet, grænseværdierne for annoncerangering, søgekonteksten samt den forventede effekt af udvidelser og andre annonceformater. AdWords kræver en minimumannoncerangering (der tager højde for dine udvidelser), før vi viser udvidelser. Du er derfor muligvis nødt til at øge dit bud eller din annoncekvalitet (eller begge dele) for at få dine udvidelser vist.
  • Din annonces position på Googles søgeresultatside. Der er en begrænset mængde plads til rådighed til annonceudvidelser over Google-søgeresultaterne, og det er annoncerne på de højeste positioner, der først får mulighed for at vise udvidelser.  Annoncerne på de lavere positioner har generelt ikke flere udvidelser end annoncerne på de højeste positioner. Desuden tillader AdWords-systemet normalt ikke, at annoncerne på de lavere positioner opnår flere inkrementelle klik fra udvidelser end de inkrementelle klik, de ville opnå på en højere position. Hvis du vil have dine annoncer vist på en højere position, skal du typisk optimere din annoncekvalitet eller dit bud (eller begge dele). Få flere oplysninger om annonceposition og annoncerangering.
  • Andre udvidelser, du har aktiveret. På hver auktion viser vi normalt din mest effektive og nyttige kombination af kvalificerede udvidelser og formater. Der er ikke mulighed for en kombination af udvidelser, som giver en højere forventet klikrate (CTR) end den forventede CTR for en højere annonceposition.