Locatie-extensies verwijderen

Volg onderstaande instructies om locatie-extensies uit te schakelen of te verwijderen. Meer informatie over locatie-extensies.

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

Hoe u locatie-extensies uitschakelt op campagne- of advertentiegroepniveau

1. Ga naar het tabblad Advertentie-extensies.
  2. Selecteer 'Weergeven: Locatie-extensies'.
  3. Klik op + Extensie.
  4. Selecteer 'Campagnes selecteren' (of 'Advertentiegroepen selecteren').
  5. Selecteer een of meer campagnes (of advertentiegroepen) waarvoor u locatie-extensies wilt uitschakelen.
  6. Selecteer 'Locatie-extensie voor campagne gebruiken' en vervolgens 'Locatie-extensies uitschakelen'.
  7. Klik op Opslaan.

Hoe u locatie-extensies verwijdert uit uw gehele account*

1. Ga naar het tabblad Advertentie-extensies.
  2. Selecteer 'Weergeven: Locatie-extensies'.
  3. Klik op Accountextensie.
  4. Selecteer het Google Mijn Bedrijf-account dat u wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen

* Belangrijk: Als u locatie-extensies uit uw account verwijdert, kunt u geen bedrijfslocaties gebruiken om te targeten of te bieden. Ook kunt u geen conversies via winkelbezoeken bijhouden, dus het wordt niet aanbevolen.