En forklaring av gjennomgangen i henhold til retningslinjene for dynamisk remarketing

Akkurat som standardannonser og remarketinglister må også produktene i feeden din for dynamisk remarketing gjennomgås før de dynamiske remarketingannonsene dine kan vises. I dynamisk remarketing kan du ikke bruke produkter som er i strid med retningslinjene for personlig tilpasset annonsering.

Før du begynner

I tillegg til en aktiv global nettstedstagg og en hendelsekodebit for remarketing må du også ha en aktiv kampanje med minst én godkjent annonse før vi kan fullføre en gjennomgang i henhold til retningslinjene. Selv om annonsene dine ikke kjøres før produktene er godkjent, kan du fortsatt aktivere dem på forhånd slik at de begynner å vises så snart vurderingen er fullført.

Sjekk godkjenningsstatusen for produktvurderinger

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

I Google Ads vises alle problemer med remarketing, deriblant problemer med produktvurderinger, som varsler i kontoens statusgjennomgang. Disse varslene inneholder beskrivelser av og feilrettinger for problemene. Slik ser du etter blokker med bestemte kampanjer:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Velg Bannerkampanjer på Rapporteringsvisninger-raden øverst.
    Merk: Hvis du foretrekker å bruke navigasjonspanelet til venstre, kan du klikke på Endre visningen øverst til venstre i Google Ads-kontoen din.
  5. Velg kampanjen du vil se på.
  6. På Statusgjennomgang-kortet til høyre for diagrammet ser du opptil to varsler om problemer med kampanjen samt hvor mange andre varsler du har (hvis noen).
  7. Klikk på et varsel eller SE nederst på kortet for å se hele listen over varsler.
  8. I den fullstendige listen over varsler klikker du på et problem for å vise det og se mer informasjon, deriblant en beskrivelse av problemet, en liste over elementene som berøres av det og en link til nærmere informasjon. Du kan også få tilsendt løsningen på problemet på e-post.
    • Hvis du klikket på et varsel for å åpne hele listen, utvides det aktuelle varselet automatisk

Vi anbefaler at du sjekker varslene knyttet til kontostatus ofte, siden problemer som fører til at prosessen for produktvurderinger blokkeres, også rapporteres som varsler i kontoens statusgjennomgang.

Vanlige problemer knyttet til retningslinjestatusen for feedelementer i bedriftsdatafeeder i bannerkampanjer

Sørg for at alt som er det skal i Google Ads-bedriftsdataene dine, slik at feedelementet ditt kan gjennomgås.

Venter på evaluering

Elementer kan ha statusen «Venter på evaluering» av følgende årsaker:

1. Kampanjen er ikke aktiv: For at gjennomgangen i henhold til retningslinjene skal kunne igangsettes for datafeeden, må den dynamiske remarketingkampanjen din inneholde
    • en aktiv konto med korrekt faktureringsinformasjon
    • en aktiv annonsegruppe
    • aktiverte dynamiske annonser
    • en aktiv feed tilknyttet kampanjen
  2. Dette er en ny feed: Det kan ta inntil 4 virkedager (det kan ta mer tid, men det avhenger av trafikken på nettstedet) før gjennomgangen i henhold til retningslinjene er fullført.
  3. Elementene har ikke mange nok visninger: Sørg for at den globale nettstedstaggen og hendelseskodebiten er korrekt implementert. Les artikkelen Om valideringer og varsler i Google-taggen for å finne ut mer om varsler og valideringer knyttet til remarketing-tagger. Husk dette:
    • Vi gjennomgår først produkter med et høyt antall besøk registrert via den globale nettstedstaggen. Evaluering av produkter med lavere trafikkvolum kan derfor ta noe mer tid.
    • Produkter uten treff gjennomgås ikke.

Avviste feedelementer

Du kan finne ut mer om hvorfor produktet ditt kanskje ikke blir godkjent, på «Krav til dynamiske bannerannonser»-siden.

Bare for bedrifter av «Detaljhandel»-bedriftstypen

Informasjon om feeden din finner du i Merchant Center-kontoen din. Finn ut mer om dynamisk remarketing for detaljhandel

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Merchant Center-programmer i menyen med tre prikker.
  3. Klikk på Dynamisk remarketing-kortet, og velg Kom i gang.
  4. Klikk på Startside i navigasjonspanelet.
  5. Du kan se gjennom statusene for produktene dine på «Oversikt over produkter i Displaynettverket».
  6. Hvis produktene dine ikke er godkjent, klikker du på Gå til Diagnostikk for å se årsakene til at de ikke ble godkjent.

Gjennomgang av retningslinjene for feedoppdateringer

Når du gjør endringer i produktene i feeden din, må du være oppmerksom på at visse endringer fører til en ny gjennomgang i henhold til retningslinjene for det aktuelle produktet. Hvis du oppdaterer noen av de følgende attributtene, må produktene evalueres på nytt:

For forhandlere som bruker Merchant Center:

• tittel
  • beskrivelse
  • bilde
  • nettadressen for landingssiden

Andre bedriftstyper der det brukes bedriftsdata:

• bilde
  • endelig nettadresse
  • mal for sporingsnettadresse
  • egendefinerte parametere

Endringer i andre attributter utløser ikke en gjennomgang med tanke på retningslinjene.

Vanlige problemer med produktvurderinger

Annonser som venter på gjennomgang

Noen av annonsene dine er fortsatt under evaluering
Varslingsmelding Tre annonser i annonsegruppen din er under evaluering.
Løsning

Du trenger ikke å foreta deg noe annet enn å vente til annonsene dine er godkjent. (Dette skjer vanligvis innen én virkedag.)

Hvis det er mer enn én virkedag siden du laget eller endret annonsen din og den fortsatt er merket «Under evaluering» eller «Kvalifisert», kan du sende inn en forespørsel om at den blir gjennomgått.  Finn ut mer

Ikke godkjente annonser

Annonsene dine kan ikke vises med mindre de blir godkjent av retningslinjeteamet.
Varslingsmelding Ingen av annonsene i annonsegruppen din ble godkjent
Løsning

Hvis problemene skyldes brudd på retningslinjene, kan du følge linkene i varslene for å se hvordan du kan løse dem for hver av annonsene dine. Når du har endret annonsene, blir de sendt inn til en ny gjennomgang. Det kan for eksempel hende at annonsen din har upassende innhold, omfatter feilaktige fremstillinger av deg eller produktet du tilbyr, brukes for å samle inn personopplysninger eller bryter varemerkerettigheter. Finn ut hvordan du kan korrigere annonser som ikke blir godkjent

Avviste feeder

Når elementer ikke blir godkjent, blir de ikke tatt med i de dynamiske annonsene dine.
Varslingsmelding <50 %> av elementene i feeden din er ikke godkjent
Løsning

Hvis problemene skyldes brudd på retningslinjene, følger du linkene for å se hvordan du kan løse dem for hver av feedene dine. Når du har redigert feedene, blir de sendt til ny gjennomgang. Det kan for eksempel hende at feeden din har upassende innhold, villedende informasjon om deg eller produktet du tilbyr, brukes for å samle inn personopplysninger, eller er i strid med varemerkelovgivning.

Finn årsakene til at feedene ikke ble godkjent, på «Diagnostikk»-siden for dynamisk remarketing i Google Merchant Center. Finn ut mer om tjenester for markedsføring av produkter.

Linker til relatert innhold