Resoldre problemes relacionats amb el remàrqueting dinàmic

Si la vostra campanya de remàrqueting dinàmic no funciona o no té el rendiment esperat, és possible que tingueu problemes amb el feed, l'etiqueta, la configuració de la campanya o les llistes de remàrqueting. Consulteu la llista següent, que conté els problemes habituals i les indicacions per resoldre'ls. Així, podreu detectar els possibles problemes de configuració i resoldre'ls.

Abans de començar

Si publiqueu campanyes de remàrqueting dinàmic i heu definit el tipus d'empresa com a comerç al detall, consulteu l'article Problemes habituals amb els feeds de remàrqueting dinàmic per obtenir informació sobre com podeu resoldre problemes específics de comerços al detall.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Tots els problemes relacionats amb el remàrqueting, incloent-hi el remàrqueting dinàmic, es mostren com a alertes del tipus "Estat". Per consultar els problemes relacionats amb el remàrqueting dinàmic i les possibles solucions:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra d'àrea de treball que hi ha a la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  3. Al menú de l'esquerra, feu clic a Visió general.
  4. La targeta "Revisió de l'estat" mostra un màxim de dues alertes i el nombre d'alertes addicionals, si n'hi ha.
  5. Feu clic en una alerta concreta o a MOSTRA, a la part inferior de la targeta, per veure la llista d'alertes completa.
  6. A la llista d'alertes completa, feu clic en un problema per desplegar-lo i veure'n més informació. S'hi pot mostrar, per exemple, una descripció del problema, un suggeriment de solució, una llista dels elements afectats pel problema, un enllaç per obtenir més informació o una opció per rebre la solució per correu electrònic.
    • En fer clic en una alerta per accedir a la llista completa, l'alerta es desplega automàticament.

Us recomanem que comproveu amb freqüència les alertes, ja que a la targeta "Estat de la revisió", els problemes relacionats amb el remàrqueting dinàmic també es mostren com a alertes.

Problemes habituals relacionats amb el remàrqueting dinàmic

Segmentació restrictiva

La segmentació del grup d'anuncis és massa restrictiva perquè els anuncis es mostrin.
Missatge d'alerta Els anuncis del vostre grup d'anuncis no arriben als usuaris
Solució

L'abast es pot veure limitat en els casos següents:

• segmentació restringida en un mètode de segmentació
  • excés de mètodes de segmentació diferents al mateix grup d'anuncis
  • ús de diverses exclusions
  • abast restringit per la configuració de la campanya (p. ex., quan els anuncis s'orienten a una ubicació geogràfica petita)

Si el vostre grup d'anuncis arriba a massa poques persones, no mostrarà anuncis. Per exemple, si el segmenteu per públics, emplaçaments i paraules clau alhora, és possible que no trobeu gaires usuaris que coincideixin amb tots aquests mètodes de segmentació. Proveu de treure'n alguns i d'afegir-los com a observacions. Més informació sobre les opcions de configuració "Segmentació" i "Observació"

Pràctica recomanada Utilitzeu l'eina d'estimacions d'abast per fer una estimació de l'abast potencial.

Anuncis rebutjats

Els anuncis només es poden mostrar si l'equip de polítiques els aprova.
Missatge d'alerta S'han rebutjat tots els anuncis del vostre grup d'anuncis
Solució

Si hi ha algun problema relacionat amb les polítiques, seguiu els enllaços inclosos a les alertes per veure com els podeu corregir en cada un dels anuncis. Un cop hàgiu editat els anuncis, es tornaran a enviar a revisió. Per exemple, és possible que l'anunci tingui contingut inadequat, falsegi informació sobre la vostra empresa o el vostre producte, demani informació personal o infringeixi els drets d'una marca comercial. Més informació sobre com es poden corregir els anuncis rebutjats

Ofertes massa baixes

L'import actual de les ofertes és massa baix perquè els anuncis siguin competitius.
Missatge d'alerta Les ofertes del vostre grup d'anuncis són massa baixes perquè els anuncis es mostrin
Solució

Augmenteu les ofertes per millorar les possibilitats de mostrar anuncis a clients potencials. Per exemple, l'aparició de competència nova o de canvis en les tendències del mercat poden requerir una oferta més alta que la que heu utilitzat fins ara.

Ajusteu l'oferta a "Configuració de la campanya". Més informació sobre com es pot fer una estimació dels resultats amb els simuladors d'ofertes, de pressupostos i d'objectius

Pràctica recomanada Utilitzeu el Simulador d'ofertes per trobar l'import d'oferta més adequat per als vostres objectius empresarials.

Anuncis orientats a pocs usuaris

Els anuncis no es poden mostrar si no tenen un públic més ampli.
Missatge d'alerta La segmentació del grup d'anuncis no arriba a prou usuaris.
Solució

Per ampliar l'abast, canvieu la segmentació del grup d'anuncis o les llistes de remàrqueting. Per exemple, és possible que en començar a crear una campanya, utilitzar llistes de remàrqueting noves no sigui suficient. Amplieu la segmentació de les llistes o complementeu la campanya amb llistes de remàrqueting més grans per complir el requisit.

A la targeta d'alerta, feu clic a VES A SEGMENTACIÓ per consultar i canviar la configuració.

Llistes de remàrqueting desactivades

S'han desactivat les llistes de públic de la segmentació del grup d'anuncis o bé ja no hi podeu accedir. La segmentació no funciona sense llistes de públics actives i, per tant, els anuncis no es poden publicar.
Missatge d'alerta Els anuncis no es poden publicar perquè el grup d'anuncis està orientat a una o més llistes de públic desactivades o bé n'exclou.
Solució

Traieu aquestes llistes de públic inactives i orienteu els anuncis només a llistes de públic vàlides. Per exemple, si durant la tardor desactiveu una llista dirigida a compradors d'estiu, també l'haureu de treure de tots els grups d'anuncis i totes les campanyes a què està associada.

A la targeta d'alerta, feu clic a VES A SEGMENTACIÓ per consultar i canviar la configuració de segmentació.

Llista de públics massa petita

Els anuncis no es mostren si la llista de remàrqueting no ha tingut 100 visitants actius durant els 30 darrers dies.
Missatge d'alerta El grup d'anuncis està orientat a llistes de públic amb menys de 100 usuaris actius
Solució

Si les llistes de públic tenen menys de 100 usuaris actius, és possible que hàgiu d'esperar fins que n'acumulin més, especialment si són noves. Si utilitzeu diversos tipus de segmentació o d'exclusió, ajusteu la segmentació del grup d'anuncis per augmentar l'abast potencial.

Si creieu que pot haver-hi un problema relacionat amb les regles de les llistes, comproveu les regles de les llistes de públics per confirmar que funcionen segons el previst.

A la targeta d'alertes, feu clic a VES A LLISTES DE PÚBLICS per veure les llistes de remàrqueting i modificar-les. Més informació sobre com es pot crear una llista de remàrqueting de lloc web