Conseqüències d'infringir les nostres polítiques

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Per garantir que l'experiència dels usuaris sigui segura i positiva, Google exigeix que els anunciants compleixin totes les lleis i la normativa aplicables a més de les polítiques de Google Ads. Els anuncis, els recursos, les destinacions i altres continguts que infringeixin aquestes polítiques es poden bloquejar a la plataforma de Google Ads i a les xarxes associades. A continuació teniu una llista d'algunes mesures d'aplicació que utilitzem per fer complir les polítiques i les lleis.

Rebuig d'un anunci o d'un recurs

Els anuncis i els recursos que no compleixin les polítiques de Google Ads es rebutjaran. Un anunci rebutjat no es podrà publicar fins que no es corregeixi la infracció de les polítiques i l'anunci es revisi. A la columna "Estat" que hi ha Google Ads, podeu consultar l'estat d'un anunci. Informació sobre com es pot corregir un anunci rebutjat

Suspensió d'un compte

Podem suspendre un compte quan hi detectem infraccions de les nostres polítiques o dels termes i condicions.

Si detectem una infracció greu al vostre compte, el suspendrem immediatament i sense cap advertiment previ. Una infracció greu de les polítiques de Google Ads és una infracció tan seriosa que és il·legal o significativament perjudicial per als nostres usuaris o per al nostre ecosistema de publicitat digital. Les infraccions greus sovint reflecteixen que l'empresa de l'anunciant no compleix, en general, les polítiques de Google Ads o que ha comès una infracció tan greu que no podem córrer el risc que els nostres usuaris s'hi tornin a veure exposats en el futur. Com que les infraccions greus comporten una suspensió immediata del compte tan bon punt es detecten i sense advertiment previ, les limitem als casos en què aquesta acció és l'únic mètode efectiu per evitar que es produeixin activitats il·legals o danys significatius als usuaris.

Si hi detectem altres infraccions de les polítiques que comportin la suspensió del compte, us enviarem un advertiment per informar-vos de la naturalesa de la infracció i de les accions correctives que podeu dur a terme per tal de complir les polítiques. Aquesta notificació s'enviarà com a mínim set dies abans de la suspensió del compte.

En el cas d'infraccions repetides d'una política, emetem tocs d'atenció al vostre compte de Google Ads, i les penalitzacions augmenten progressivament amb cada toc d'atenció que rebeu, fins a arribar a la suspensió del compte. Rebreu com a màxim tres tocs d'atenció per cada política al compte de Google Ads. Obteniu més informació sobre els processos d'aplicació de mesures en el cas d'infraccions repetides.

Si suspenem el vostre compte, tots els anuncis que hi hagi deixaran de publicar-se i no admetrem la vostra publicitat tret que envieu una apel·lació que s'accepti. Els comptes que hi estiguin relacionats (per exemple, els que utilitzen la mateixa forma de pagament) també se suspendran i qualsevol altre compte relacionat que es creï se suspendrà automàticament. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Remarketing list disabling

Les llistes de remàrqueting que no compleixin la política Publicitat personalitzada es poden bloquejar. Això vol dir que no s'hi podrà afegir cap més usuari i que no es podran utilitzar amb cap campanya publicitària. Les restriccions relatives a la creació de llistes es poden aplicar tant a pàgines web individuals com a llocs web o aplicacions sencers.

Compliance review

En qualsevol moment podem fer una revisió de la vostra empresa per veure si compleix la política Segmentació per llista de clients. Si us demanem informació relativa al compliment d'aquesta política, teniu l'obligació de respondre en un termini raonable i de prendre ràpidament les mesures necessàries per complir-la. Si teniu un compte de gestor, pot ser que també contactem amb els titulars dels comptes gestionats a fi de verificar-ne el compliment.